Subotic&Dante sesleri .

Karadeniz ekibinin Dortmund’lu Subotic, Nice’li Dante ile ilgilendiği belirtiliyor. 33 yaşındaki Dante yaz döneminde de gündeme gelmiş ancak bu transfer olumlu sonuçlandırılamamıştı

BORDO-mavili takımın sezon başında transfer etmek istediği Dante için yeniden harekete geçtiği ileri sürüldü. Savunma hattındaki istikrarsız görüntüyü ara transfer döneminde çözmek isteyen ve bunun için şimdiden çalışmalara başlayan Karadeniz ekibinde daha önce Borussia Dortmund'un Sırp futbolcusu Subotic gündeme gelmişti. Trabzonspor'un Subotic'in yanı sıra Dante için de çalıştığı kaydedildi. Fransa'nın Nice ekibinde forma giyen 33 yaşındaki Dante'yle de ciddi şekilde ilgilenildiği öğrenilirken, oyuncu için şimdiden pazarlığa başlandığı belirtildi.

YANAL ÇOK İSTİYOR

Ersun Yanal'ın da Brezilyalı savunmacıyı çok istediği seslendirildi. Bu sezon Nice'te banko oynayan futbolcu için Trabzonspor'un 2 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı ileri sürüldü. Dante, Bayern Münih, Wolfsburg, Standard Liege'de de forma giymişti. 1.88 boyundaki Dante'nin sözleşmesi 2019'da bitiyor.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105