Trabzon'da polis canına kıydı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Oktay Kaşıkçı (42) dün aracının içerisinde beylik silahı ile canına kıydı.

HASTANEYE GİDİYORUM’ DEDİ

Trabzon dün sabah bir polis memurunun intiharıyla sarsıldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü bünyesinde görevi olan ve bir süredir Trabzon Adliyesi Karşıya Lojmanları’nda koruma görevi yapan polis memuru Oktay Kaşıkçı, Cuma günü mesai arkadaşlarına, ‘Hastaneye gidiyorum’ diyerek şubeden ayrıldı. Yaklaşık bir aydır uyku problemi çeken psikolojik ilaçlar kullanan polis memuru, dün sabah kahvaltı sonrasında aracına bindi.

AĞABEYİNİ ARAYARAK VEDA ETTİ

Oktay Kaşıkçı, cep telefonuyla ağabeyini arayarak , ‘Artık dayanamıyorum, kararımı verdim ‘ dedikten sonra telefonu kapadı. Silahını kafasına dayan polis memuru tetiği çekti. Silah sesi üzerine evden çıkan polis memurunun yakınları aracına yanına ulaştı. Kaşıkçı’nın cansız bedeniyle karşılaşan yakınları, sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Olay yerine ulaşyan 112 sağlık ekibi ve polisler Kaşıkçı’nın öldüğünü belirledi.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Trabzon Cumhuriyet Savcısı, olay yerine ulaşarak incelemelerde bulundu. Savcının yaptığı incelemenin ardından olay yeri şube müdürlüğü ekipleri gerekli çalışmayı yaptıktan sonra polis memurunun cesedi adlı tıp kurumu morguna kaldırıldı. Polis memuru bugün Yomra’da toprağa verilecek. Bu arada bir çocuğunun hasta olduğu ve bu hastalığı yendiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonPolisIntihar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.