TRABZON’U DAVET ETTİ

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine bütün Trabzonluları davet etti. 

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren Trabzon'dan büyük projeler gerçekleştirdiğini belirten İl Başkanı Revi " 17 yıllık iktidarımız döneminde Trabzonumuz'da sayısız projelerin altına imza attık. Her biri birbirinden büyük ve şehrimizin önemli sorunlarının çözülmesine katkı sağlayan projelerle Trabzonlu hemşehrilerimize güzel hizmetler sunduk. Trabzon'un AK Parti iktidarından önceki dönem fotoğrafı ile AK Parti iktidarında sonraki fotoğrafını gözönüne alırsak şehrimizin ne kadar geliştiği net bir şekilde ortadadır. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde şehrimizde gerçekleştirdiğimiz büyük proje ve hizmetlerle hemşehrilerimizin takdirini kazandık. Her zaman ve her seçimde hemşehrilerimiz büyük bir teveccüh ile AK Parti'yi destekleyerek bizi Trabzon'un ve Türkiye'nin 1. Partisi ve tek başına iktidarı yaptı." ifadelerini kullandı. 

AK Parti'nin Millete hizmet yolunda hız kesmeden devam ettiğinin altını çizen Revi " Bizler Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde milletimize ve Şehrimize hemşerilerimize hız kesmeden hizmet yapmaya yeni projeler gerçekleştirmeye ve daha da büyümeye devam ediyoruz Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon'a teşrifleriyle açılışını gerçekleştirecek olduğumuz 216 proje şehrimizde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğinin en güzel örneğidir. Açılışını yapacak olduğumuz projelerin toplam Bedeli 1.365 Milyar TL'dir. Partimiz iktidara geldiği günden bugüne kadar, açılışını yapacak olduğumuz bu projeler ile birlikte yaklaşık 31.5 Milyar TL'lik projeyi Trabzon'a kazandırmış ve hizmete açmıştır. Bu rakamlar Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Trabzon'a yapılan yatırımların en fazla AK Parti iktidarı döneminde yapıldığının en büyük örneğidir." cümlelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a büyük önem gösterdiğini belirten Revi " Sayın Cumhurbaşkanımızın Trabzon'a karşı büyük hassasiyeti var. Her yıl ortalama 5 kere şehrimizimi onurlandırarak Trabzonumuz'da büyük projelerin açılışını yapıyor ve yatırımları yakinen takip ediyor. Hemşehrilerimizde Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hiçbir zaman yalnız bırakmıyor ve her zaman coşkulu kalabalıklarla Reis'inin yanında oluyor. Bu vesileyle tekrardan teşrifleriyle şehrimizi onurlandıracak olan Cumhurbaşkanımız’ın katılımlarıyla Pazar Günü Trabzon 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkında (Meydan Parkı) saat 15:00'da düzenlenecek toplu açılış törenine bütün halkımızı davet ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105