Türk Yıldızları, şehit Eren için uçtu

Dünyanın en seçkin gösteri uçuşu ekipleri arasında yer alan Türk Yıldızları, Ortahisar Belediyesinin organizasyonuyla ilçede gösteri uçuşu yaptı. Toklu Mahallesi ile Sahil mevkisi (Ayasofya Camii altı) arasında gösteri uçuşu yapan Türk Yıldızları'nı izlemek için bütün ilçelerden gelen vatandaşlar Trabzon sahiline akın etti. Gösteri uçuşunun daha rahat izlenebilmesi için sahile kurulan dev ekran etrafında toplanan vatandaşlar, havanın da güzel olması nedeniyle son derece keyifli ve heyecanlı dakikalar geçirdi. Türk Yıldızları, 35 dakika boyunca havada sergiledikleri akrobatik hareketlerle âdeta vatandaşları mest etti. Gösteriyi beğeniyle ve gururla izleyen vatandaşlar, organizasyondan dolayı Ortahisar Belediyesine teşekkür etti.

BİZİ BÖLEMEYECEKLER

Türk Yıldızları'nın gösterisinin hemen öncesinde gösteriyi izlemek için sahilde toplanan kalabalık vatandaş topluluğuna hitap eden Başkan Genç, Türk Yıldızları'nın uçuşunun terör örgütlerine verilen en büyük mesaj olduğunu belirtti. Türk Yıldızları'nın Maçka'da terör saldırısı sonucu şehit edilen Eren Bülbül adına gösteri uçuşu yaptığını ifade eden Başkan Genç, şu ifadelere yer verdi: “Türk Yıldızları’nı şehrimize davet ettik ve bu talebimiz Millî Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı tarafından uygun bulundu. Medarı iftiramız olan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bünyesinde bulunan Türk Yıldızları sizlerle beraber olacak. Ben evvela bu talebimize olumlu karşılık veren Hava Kuvvetlerimize ve Millî Savunma Bakanlığımıza bütün Trabzonlular adına teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Böyle güzel bir gösteriyi biraz buruk bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Malumunuz şehrimizde iki şehit verdik. O nedenle bu gösterimizi şu anda bir Türk yıldızı olarak cennette olan Eren Bülbül şehidimize adıyoruz. Yeri cennet mekân olsun, ruhu şad olsun. Şu anda Türk Yıldızları onun adına bir gösteri yapacaklar. Bu vesileyle Trabzon'dan bir kez daha sesleniyorum. Terör örgütlerinin arkasındaki güçlerin kimler olduğunu bile bile konuşuyorum. Emelleri ne olursa olsun, bu kocaman Türk milletini ve Türkiye'mizi bölemeyecekler. Böldürmeyeceğiz Allah'ın izniyle. İşte Türk Yıldızları ile beraber bu toprakları bölmek isteyenlere de güzel bir mesaj vereceğiz. Onları bir kez daha şiddetle ve nefretle kınıyorum. Şu anda teröre karşı mücadele ettiği için aramızda olamayan Siirt'te bulunan ve güvenlik konseptimizi yürüten şehrimizin evladı İçişleri Bakanı’mız Süleyman Soylu'ya çok teşekkür ediyorum. Ona bu yoğun çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105