Tuvalette servet buldu

Örnek davranış İzmit Başiskele mevkiinde ki bir AVM’nin tuvaletinde yaşandı.  Körfez Belediyesi Satın Alma Müdürlüğü’nden emekli olan Tuncay Tuç, AVM’nin tuvaletinde kapıyı asılı olarak bırakılan el çantasını buldu. Çantanın içine baktığında yüklü miktarda döviz ve Türk lirası olduğunu gördü.

Kimliklerden ve resmi evraklardan çantanın sahibini bularak ulaşan Tuncay Tuç, içinde 6 bin 500 Euro, 25 bin lira, kimlik, pasaport ve resmi evraklar olan el çantasını Ramazan Çubuk adlı vatandaşa teslim etti.

Büyük bir dürüstlük örneği gösteren Tuncay Tuç, çantanın sahibine ulaşmasından mutluluk duyduğunu söylerken, kaybettiği parasına bir daha kavuşamayacağını düşünen ve gurbetçi işçi olan Ramazan Çubuk, Tuncay Tuç’a çok teşekkür ve dua ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105