ULUSOY’UN  HAPSİ İSTENDİ

İşadamı Kemal Ulusoy hakkında yeğeni Ahsen Özarslan’a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddiasıyla hapis istemiyle dava açıldı.

TARAFLAR UZLAŞAMADI

Babası Ali Osman Ulusoy’a ait otobüs garajını basan Kemal Ulusoy, bu seferde kardeşi Hülya Ulusoy’un kızı Ahsen Özarslan’a hakaret ettiği ortaya çıktı. Hakaretin ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde ifadesi alınan Kemal Ulusoy hakkındaki suçlamaları reddederek, sosyal medya sitelerinin kendisine ait olmadığını söyledi. Suçun uzlaşma kapsamına girmesi üzerine uzlaştırma bürosu tarafları uzlaşma davetinde bulundu. Tarafların uzlaşmaya yanaşmaması üzerine soruşturmayı yürüten savcı, Kemal Ulusoy hakkında hakaret suçundan hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi.

YEĞENE BİR AYLIK KORUMA

Trabzon Ulusoy ve KC Ulusoy Trabzon adlı iki facebook sosyal medya hesapları üzerinden, ‘Zehra Ulusoy tabiri ile babası gibi domuz ve çalışanı ölümle tehdit edebilecek kadar cüretkar. Eski tesettürlü seks yıldızı ve kocası FETÖ kaçağı Londra’da’ gibi paylaşımlar yaptığı iddia edilen kemal Ulusoy hakkında 1 ay süreyle Ahsen Özarslan’a yönelik şiddet, tehdit, aşağılama, küçük düşürücü söz ve davranışlarda bulunmama cezası verildi.

HAPİS CEZASI TALEP EDİLDİ

Soruşturmacı savcı, Ahsen Özarslan’a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği iddia edilen Kemal Ulusoy hakkında 3 ay 10 günden 2 yıl 4 aya kadar  hapis istedi. Savcı, hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105