Ünlü sanatçıya ölüm tehditi

Gülben Ergen evinin korumalı otoparkında aracının bıçakla çizilmesi üzerine Erhan Çelik hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Ikili mahkemede uzlaşmıştı.

Uzlaşmanın ardından Gülben Ergen, iki ayrı telefondan ölüm tehditleri, hakaretler içeren mesajlar geldiği ve mesajlarda "Sonun Deniz Seki gibi olacak" şeklinde tehditler olduğu iddiasıyla savcılığa başvurdu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine harekete geçen Ataşehir Asayiş ekipleri,  mesajları atan kişilere yönelik operasyon başlattı. Mesajları atan Emre K. ve Harun G. kısa sürede gözaltına alındı.

Polis sorgusunda Emre K.,  mesajları kendisinin atmadığını telefonu ablası Seda´ya verdiğini söylediği öğrenildi. Asistan Seda K.´nin  ifadesine başvuruldu. Emre K. Ise suçu üstlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105