Vatan Şaşmaz cinayetinde dikkat çeken ayrıntı

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz(44) Beşiktaş'taki bir otelde, eski manken Filiz Aker (55) tarafından 4 kurşunla vurularak öldürüldü. Aker daha sonra kendisini başından vurarak intihar etti. Aker'in Şaşmaz'dan 3 dakika önce odaya girdiği, Şaşmaz'ın odaya girmesinden sonra olayın yaşandığı belirlendi.

Şaşmaz'ın sırtından vurulduğu, Aker'in de başına ateş açarak intihar ettiği tespit edildi.

Polisin ilk belirlemelerine göre Aker, Vatan Şaşmaz'ın sırtına 4 kurşun sıktı. Şaşmaz'ın kaçmaya çalışırken vurulduğu değerlendiriliyor.

Otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.

Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere göre Filiz Aker akşam saatlerinde arkadaşlarıyla yemek yerken bir telefon aldı. Teleefonun ardından odaya çıkan ve bir süre haber alınamayan Aker'i merak eden arkadaşları odaya çıktı, ancak kapı açılmadı. Otel görevlilerinin kapıyı açmasıyla korkunç gerçek ortaya çıktı. 

POLİS EKİPLERİNİN İNCELEMESİ SÜRÜYOR

Öte yandan polis ekiplerinin oteldeki incelemeleri sürüyor. Edinilen bilgilere göre Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in cesetleri halen otelde bulunuyor. Olayın otelin 10. katında yaşandığı öğrenildi. 

GÖZALTI YOK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma kapsamında, nöbetçi cumhuriyet savcısının söz konusu otel odasında inceleme yaptığı belirtildi.  İncelemelerini tamamlayan nöbetçi savcının tanık beyanlarına başvurduğu bilgisi verilen açıklamada, olayla ilgili herhangi bir gözaltı işlemi bulunmadığı kaydedildi. 

Açıklamada, cenazelerin otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüleceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105