Yeni hükümetimizin açıklanması ile şehir  olarak demokrasi ve ülkemiz için sevindik

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin, Türkiye’nin şahlanışına vesile olacağına yürekten inandığını ifade ederken, 16 bakanın yer aldığı kabinenin hayırlı olmasını diledi.

Türkiye’nin demokratik yollarla yönetim sistemini değiştiren nadir ülkeler arasına katıldığını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, resmen yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile Türkiye’nin her alanda çok daha hızlı adımlar atacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran seçimlerinde Türk Milleti tarafından devlet ve hükümet başkanı olarak görevlendirildiğini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “2002 yılında her alanda harap vaziyette bir ülke devralan ve 16 yılda gerçekleştirdiği çalışmalarla ülkemizi dünyanın sayılı güçlerinden biri haline getiren Sayın Cumhurbaşkanımız, yeni sistem gereği Cumhurbaşkanlığı Kabinesini oluşturarak kamuoyuna açıklamıştır. Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ülkemizin her alanda şahlanışına vesile olacağına yürekten inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcımızın dışında 16 bakanın yer aldığı yeni kabinede Trabzon’dan yetişen 4 değerimizin bakan olarak görev alması bizleri ayrıca heyecanlandırmıştır. Bu vesile ile Cumhurbaşkanlığı Kabinemizin ülkemize, İslam âlemine ve tüm mazlum milletlere müjdeler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, tüm kabine mensuplarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105