Yusuf Yazıcı Galatasaray'ı boş geçmiyor .

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor’un Galatasaray’a ligde attığı son 6 golün 3’ünde (2 gol, 1 asist) katkı yaptı
Takıma çıktığı günden bu yana ortaya koyduğu oyunla Avrupa devlerini peşine takan Yusuf Yazıcı, Akyazı'da Galatasaray'ı boş geçmiyor. Şenol Güneş Stadyumu'nda, sarı- kırmızılılara karşı oynadığı 2 maçta da ağları sarsan 21 yaşındaki futbolcu, takımının 3 puan kazanmasında önemli rol oynamıştı.

Yusuf dün akşam oynanan derbide de yine etkili bir performans ortaya koydu. Genç futbolcu; Trabzonspor'un ikinci, Anthony'nin attığı ilk golde asist yapan isim oldu. Yusuf Yazıcı, böylece Trabzonspor'un Galatasaray'a ligde attığı son 6 golün 3'ünde (2 gol, 1 asist) katkı yapmayı başardı. İlk 3 haftada rakip kaleye 8 şut gönderen ve 7'sinde isabet bulan Yusuf, dün akşam gol atamadı ama yaptığı asistle galibiyette pay sahibi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.