Zincirle bağlayıp infaz etmişler

gazete61.net / Özel Haber

Trabzon'un Çukurçayır Mahallesinde önceki gün göğsünden bıçaklandıktan sonra kafası taşla ezilerek öldürülen Pınar Kaynak'ın (24) ellerinin zincirle, boğazının kot pantolon ile sarıldığı ve tecavüz girişiminde bulunulduğu ortaya çıktı. 
KADINA EZİYET EDEREK ÖLDÜRDÜLER
Trabzon'un Çukurçayır Mahallesi'nde önceki gün ormanlık alanda bulunan kadın cesedinin 24 yaşındaki bir çocuk annesi Pınar Kaynak adlı kadının vahşice öldürüldüğü belirlendi. 2015 yılanda eşinden boşandığı belirlenen bir çocuk annesi Pınar Kaynak'ın cesedinin bulunduğu olay yeriyle ilgili tutulan jandarma tutanağında vahşetin izleri ortaya çıktı. Öldürülen genç kadının ellerinin zincirle bağlandığı, boğazının ise kot pantolon ile sarıldığı tespit edildi. Öldürülen kadının göğsünün sol kısmından bıçaklandığı ve başının taşla ezildiğini otopsi raporunda ortaya çıktı. 
CİNAYET BIÇAĞI OLAY YERİNDE ÇIKTI 
Pınar Kaynak'ın cesedinin bulunduğu yerde çok sayıda boş alkol şişesi, çerez, şu şişesi, soda şişesi ve boş sigara paketinin bulunduğu öğrenildi. Genç kadının bir grup arkadaşıyla piknik yapmış olabileceği ihtimali üzerinden duran jandarma, cinayetin faili veya faillerini arıyor. Pınar Kaynak'ın cesedinin olduğu yerde bulunan bıçağın cinayette kullanılıp kullanılmadığı belirlenmeye çalışıldığı öğrenildi. Bu arada öldürülen genç kadının son olarak bir grup arkadaşıyla birlikte bir araçla gezdiğini belirlendi. Jandarma genç kızın kimlerle gezdiğini araştırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.