16 yaşındaki Sıla'yı boğazını keserek öldürdü

NİŞAN BOZULUNCA KORUMAYA ALINMIŞ

Bir süre önce ailesi tarafından nişanlandırılan Sıla Şentürk’ü bıçakla boğazını keserek öldüren Hüseyin Can Gökçek, il dışına kaçmak istediği havalimanında yakalandı.Giresun'un Erikliman köyünde babaannesine ait evde kalan 16 yaşındaki Sıla Şentürk, bir süre önce ailesinin nişanlandırdığı 21 yaşındaki Hüseyin Can Gökçek ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Gökçek, yanında getirdiği bıçakla tartıştığı Şentürk’ün boğazını kesti.Kız çocuğu, kanlar içinde kalırken, katil zanlısı Gökçek ise evden kaçarak, uzaklaştı.Aile fertlerinin olmadığı evde işitme ve konuşma engelli babaanne, durumu komşularına ifade ederek yardım istedi.

HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Sıla Şentürk’ün hayatını kaybettiği belirlendi.Giresun’da Hüseyin Can Gökçek’in (21) bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk’ün (16), nişanın bozulması üzerine Gökçek’ten ölüm tehdidi aldığı gerekçesiyle bir süre devlet korumasına alınarak yurda yerleştirildiği, 2 hafta önce felç geçiren babaannesine refakat etmesi için ailesinin talebi üzerine eve geri döndüğü ortaya çıktı. İkilinin geçen yıl internet ortamında tanıştığı, aileler arasında yapılan nişanın 3 ay önce bozulması üzerine Hüseyin Can Gökçek’in barışmak için dün Ankara’dan Giresun’a geldiği de öğrenildi. Kendisiyle barışmak istemeyen genç kıza son haftalarda ölüm tehditlerini sürdürdüğü de öne sürülen şüpheli Gökçek’in emniyetteki sorgusu sürüyor.Öte yandan polis ekipleri, olay yerinden kaçan Hüseyin Can Gökçek’in il dışına çıkmak için havalimanına kendisini götüren taksi sürücüsünün de ifadesine başvurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105