Barışma teklifi reddedilince...

Giresun'da eski sevgili dehşeti! İtfaiyeci İrem’i öldürüp, intihara kalkıştı.  Genç adam aynı silahla intihar etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan silahlı saldırganın durumunun ağır olduğu bildirildi. Giresun Aksu Mahallesi TOKİ Konutlarında oturan Giresun belediyesi itfaiye personellerinden İrem Kostakoğlu (26) erkek arkadaşı E. A. (30) tarafından evinin kapısında silahla vurularak öldürüldü.

BARIŞMA TEKLİFİ REDDEDİLİNCE ÖLDÜRDÜ

Giresun Belediyesi personellerinden İrem Kostakoğlu Giresun Aksu Mahallesi TOKİ Konutlarındaki evinin kapısında erkek arkadaşı olduğu söylenen E.A. ile aralarında yaşanan tartışma nedeniyle E.A'nın silahla ateş etmesi sonucu öldürüldü.

E.A'nın Kostakoğlu'nu barışma teklifini reddettiği için öldürdüğü belirtildi.

AYNI SİLAHLA İNTİHARA KALKIŞTI

E.A. aynı silah ile intihar etti. Giresun Aksu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

E.A.'nin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Giresun Belediyesi itfaiye personellerinden İrem Kostakoğlu, Bugün öğle saatlerinde erkek arkadaşı olduğu bildirilen Y.A tarafından evinin girişinde tabanca ile vurularak öldürüldü. İrem Kostakoğlu'nu öldüren katil zanlısı Y.A daha sonra tabancayı doğrultarak kendisi vurdu. Y.A.'nın olaydan sonra hastaneye kaldırıldığı bildirildi.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.