Başkan Erdoğan Giresun'da hastane ve doğal gaz müjdesini verdi

Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan sel bölgesinde halka hitap etti. Başkan Erdoğan, "Hastane için Ankara'ya döner dönmez talimat vereceğim, buraya hastane inşa edeceğiz." açıklamasını yaptı. Ayrıca Başkan Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesine doğal gaz temin edileceğini bildirdi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan sel bölgesinde halka hitap etti. Başkan Erdoğan selden etkilenen bölgeye hastane ve doğal gaz inşası müjdesini verdi. Başkan Erdoğan, "Hastane için Ankara'ya döner dönmez talimat vereceğim, buraya hastane inşa edeceğiz." müjdesini verdi.

"DOĞANKENT'E DOĞAL GAZI TEMİN EDECEĞİZ"

Başkan Erdoğan "Doğankent'te doğal gaz olmadığını arkadaşlarımız söyledi. Gerekli talimatı verdik süratle doğal gazı temin edeceğiz. Hastane için Ankara'ya döner dönmez talimat vereceğim. Buraya hastane inşa edeceğiz." şeklinde konuştu.

TOKİ 120 KONUT YAPACAK
TOKİ'nin yapacağız işlerde de, merkez heyelan riski konutlarımızın yerine 120 konut inşa edilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanımız hızlıca bunun adımlarını atacak.

ESNAFA 50'ŞER BİN TL
55 tane dükkan yine TOKİ kalanıyla halledilecek. Bunların altyapı eksiklerini gidermiş durumdayız. Hemen dükkanları da bitirip sahiplerine vereceğiz. Müracatlar dahilinde de 50'şer bin TL kendilerine verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105