Bayraktar Bulancak’a geliyor

İsminin Bulancak’ta yapılacak bir parka verileceğini öğrenen Selçuk Bayraktar, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı arayarak teşekkür edip, parkın açılışına katılacağını söyledi. Bulancak Belediyesi tarafından ilçe merkezinde, iskele-Öğretmenevi güzergahında iki yol arasında yapımına başlanan ve adının “ Selçuk Bayraktar Parkı” olması planlanan yeni park çalışması basın ve medya tanıtım lansmanıyla ilçe halkının beğenisine sunuldu. Parkın görselleri ilçe halkı tarafından beğenilip, olumlu karşılanırken, adının yapılacak parka verileceğini öğrenen, son dönemde yaptığı İHA-SİHA, Milli Yazılım ve Milli Solunum cihazı teknolojileriyle ülkemizin gururu olan Selçuk Bayraktar, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı telefonla arayarak teşekkürlerini iletti.

BÜYÜK ALÇAK GÖNÜLLÜLÜK SERGİLEDİ

İsminin Bulancak’ta yapılacak bir parka verileceğini basından öğrenen Selçuk Bayraktar, bu girişimin kendisini çok gururlandırdığını, ancak böyle bir parkta kendi isminden ziyade, ülkemizin havacılık tarihini vurgulayan veya havacılığa emek vermiş tarihi kişiliklerin ön plana çıkarılarak işlenmesinin daha doğru olacağını, belirterek büyük bir alçakgönüllülük örneği sergiledi.

AÇILIŞA GELECEK!

Başkan Yakar ise; “Sayın Bayraktar, büyük bir mütevazilik göstererek kendi isminden ziyade Türk Havacılık Tarihine hizmet etmiş tarihi bir kişiliğin isminin verilmesini önermiştir. Bu önerisinin yerine getirilmesi içinde açılışa bizzat geleceğini, parkta sergilenmek üzere hizmet dışı kalmış bir adet F5 Jet Savaş uçağı göndereceğini ve gençlere dağıtılmak üzere 100 adet AKINCI maketi hediye edeceğini ifade etti. Bizde Sayın Bayraktar’ın bu önerisini yerine getirmek için bir anket çalışması yaparak yeni isim belirleyeceğiz. İlgisinden ve alçakgönüllüğünden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Günebakış

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.