Bizim Şükrü yeniden ekranlarda

Hem gazeteciliği hem tiyatro oyunculuğunu birlikte başarıyla yürüten Şükrü Üçüncü yeniden ekranlara döndü. Trabzon basınının başarılı isimlerinden aynı zamanda tiyatro oyuncusu Şükrü Üçüncü, Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kuzey Yıldızı adlı dizide rol almaya başladı.Daha önce yine Show TV'nin uzun soluklu dizilerinden Yeni Gelin'de ve ATV'nin Trabzon'da çekilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de rol alan Şükrü Üçüncü, çekimleri Ordu'da gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı'nın kadrosunda yer aldı.Üçüncü, dizide Ordulu bir kız ile evlendiği için Trabzon'a gidemeyen "Trabzonlu Şükrü" karakterini canlandırıyor.

KUZEY YILDIZI DİZİSİ HAKKINDA

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Show TV’de başlayacak Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Kuzey ve Yıldız’ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla ekranlara getirecek olan dizi cumartesi günleri yayınlanacak.Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105