Çay işçileri endişelendirdi

MHP Rize İl Başkan Yardımcısı Remzi Kutanoğlu, “Emeklerimize yazık etmeyin” uyarısı yaptı 

RUTİN TESTLERDE BİLE POZİTİF VAKALARA RASTLANDI

MHP Rize İl Başkan Yardımcısı. Av. Remzi Kutanoğlu, Rize’deki yetkilileri çay işçileri konusunda uyardı. Çay işçilerine yönelik yapılan rutin testlerde bile pozitif vakalara rastlandığını belirten Kutanoğlu, “Güzel Rize’mizde bitmeye yakın olan korona virüsü tekrar canlandırmayalım. Çıkan sayıların azlığı kimseyi yanıltmasın.” şeklinde konuştu.

EMEKLERE YAZIK OLMAMASI İÇİN YETKİLİLERİ UYARDI

Covid 19 ile mücadele kapsamında Rize’de edindiği bilgileri kamuoyu ile paylaşan Kutanoğlu, “Koronavirüs dolayısıyla her yeni gün üzülmekle birlikte emeklerimize de yazık olmaması için edindiğimiz şifahi fakat doğru bilgiler ışığında, virüse karşı tedbirlere uyulması zorunluluğunu, bir defa daha hatırlatmak gerekmiştir.” ifadelerine yer verdi.  MHP Rize İl Başkan Yardımcısı. Av. Remzi Kutanoğlu, Rize’deki yetkilileri çay işçileri konusunda uyardı. Çay işçilerine yönelik yapılan rutin testlerde bile pozitif vakalara rastlandığını belirten Kutanoğlu, “Güzel Rize’mizde bitmeye yakın olan korona virüsü tekrar canlandırmayalım.” dedi.

YETKİLİLERE SESLENDİ

Covid 19 ile mücadele kapsamında Rize’de edindiği bilgileri kamuoyu ile paylaşan Kutanoğlu, “Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan ve neticeleri itibari ile bizleri yasa boğan korona virüs dolayısıyla her yeni gün üzülmekle birlikte bir yandan da Sağlık bakanlığımız ve bu uğurda görev alan nice kişilerin bu süreci gayet iyi yürütmeleri, bizleri geleceğe dair umutlandırmaktadır. Ülkece kenetlenmiş olduğumuz bu günlerde emeklerimize de yazık olmaması için edindiğimiz şifahi fakat doğru bilgiler ışığında, virüse karşı tedbirlere uyulması zorunluluğunu, bir defa daha hatırlatmak gerekmiştir.” ifadelerine yer verdi.

“SAHADA YAPILAN RUTİN KONTROLLERDE KORONA TESTLERİNİN POZİTİF ÇIKTIĞINI ÖĞRENMEKTEYİZ”

Bazı çay toplama işçilerinin karantina sürelerine uymadığına dikkat çelen Kutanoğlu, “Bazı çay müstahsilleri ile bazı çay toplama işçilerinin karantina sürelerine uymamasından ötürü halk sağlığı ekipleri tarafından sahada yapılan kontrollerde müstahsillerde ve çay toplayan işçilerimizde, korona testlerinin pozitif çıktığını öğrenmekteyiz. Üstelik yapılan bu testler çay işçilerine yönelik yapılan rutin testlerdir. Bu sayıların azlığı bizleri asla yanıltmamalı bu testler belirti göstermeyen kişilerde bile pozitif çıktığını düşünürsek, bu hastaların virüsü bulaştırdığı kişileri takip etmek ise çok da güçleşeceği aşikârdır.” dedi.

“BİTMEYE YAKIN OLAN KORONA VİRÜSÜ TEKRAR CANLANDIRMAYALIM”

Kutanoğlu, “Çay müstahsilleri; lütfen öncelikle sağlık bakanlığımızın devamında il ve ilçe deki pandemi sürecindeki yetkililerin uyardığı tedbirlere önemle uymalı ve en önemlisi bu süreçte ilgili kişiler karantina sürelerine uymalı ve evde kalmalıdır. Güzel Rize’mizde bitmeye yakın olan korona virüsü tekrar canlandırmayalım.” diyerek, hem vatandaşları duyarlı olmaya hem de yetkilileri tedbirli olmaya davet etti. HABER: Filiz YILDIRIM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105