Emine Erdoğan’a seslendi

Giresun’un Eynesil ilçesinde evinin önünde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan mücadelesini sürdürüyor. Baba Şaban Vatan “Emine Hanım,Rabia Naz Vatan henüz 11 yasındaydı. Siz neden duyarsız kaldınız? Anne yüreğinize ne oldu?” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’a seslendi.

Giresun’un Eynesil ilçesindeki evinin önünde 12 Nisan 2018 günü yaralı bulunan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan, hukuk mücadelesinin yanı sıra bir yandan da siyasilere seslenerek kızı Rabia Naz’ın davasının biran önce aydınlatılarak; sonuçlandırılmasını istiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’a seslenen Baba Şaban Vatan “Emine Hanım, Rabia Naz Vatan henüz 11 yasındaydı. Siz neden duyarsız kaldınız? Anne yüreğinize ne oldu? Türkiye Rabia Naz’a ağlıyor. Mücadelesini veriyor. Biz evladımızın mücadelesini neden vermek zorunda kaldık. Acımızı dahi yaşatmadılar bize. Neden Emine Hanım neden?” diye sordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.