Eşinden yadigar kalan otomobili çatıya çıkardı...

Görenler şaşkına dönüyor! 

Otomobil sahibi bazı kişilerin aracıyla bağ kurduğu, hatta kimisinin abartıp otomobiline çocuğu gibi davrandığı görülmüştür. Rize'de yaşayan Meliha Çepli'nin durumu ise bambaşka... Onun 1975 model Anadol marka otomobiline olan sevdası ve hikayesi görülmüş türden değil. Meliha Çepli, vefat eden eşinden yadigar kalan 'Anadol' marka otomobilin satılmasına gönlü razı olmayınca, aracı vinçle evinin çatısına çıkardı. Aracı bu şekilde görenler ise şaşkınlık içinde fotoğrafını çekiyor.

Çatıdaki Anadol görenleri şaşkına çevirmişti. Arkasında yatan hikaye duygulandırdı... 1975 model aracın, Meliha Çepli'ye eşinden yadigar kaldığı, Çepli'nin satmaya kıyamayınca aracı çatıya çıkardığı öğrenildi.Rizeli Meliha Çepli, ölen eşinden yadigar kalan 'Anadol' marka otomobilin satılmasına gönlü razı olmayınca, araç vinçle evinin çatısına çıkarıldı.Merkeze bağlı Pehlivantaşı Mahallesi'nde yaşayan Meliha Çepli'nin (70) eşi Recep Çepli, 16 yıl önce vefat etti. Recep Çepli'ye ait 1975 model 'Anadol' marka otomobil, aile üyeleri tarafından kullanılmadı.Otomobili almak için çok sayıda alıcı çıkmasına rağmen Meliha Çepli, eşinden yadigar kaldığı için satılmasına izin vermedi.

BÜYÜK BİR İLGİ VE SEVGİSİ VAR

Bunun üzerine oğlu Bülent Çepli, baba yadigarı otomobili vinçle 3 katlı evinin çatısına çıkarttı. Motoru ve lastikleri sökülmüş haldeki otomobili çatıda görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor.Eşinin 'Anadol' marka otomobillere büyük bir ilgisi ve sevgisi olduğunu anlatan Meliha Çepli, "Bu arabayla eşimle çok gezmiştim. Benim için dünyalar kadar hatırası var. Çocuklara 'ben ölene kadar orada duracak' dedim" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
RizeOtomobilAnadol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.