Genç kızın paylaşımı yürek sızlattı

İrem Kostakoğlu’nun katili de öldü...

Giresun'da 30 yaşındaki eski sevgilisi Yunus Emre Albayrak'ın silahla vurarak katlettiği 27 yaşındaki İrem Kostakoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. İrem'i katlettikten sonra intihara teşebbüs eden Albayrak da hastanede yaşamını yitirdi. Talihsiz genç kızın paylaşımı da yürek yaktı…

Kan donduran olay, geçen gün Aksu Mahallesi'nde gerçekleşti. Giresun Belediyesi'nde itfaiye bünyesinde çağrı merkezinde çalışan İrem Kostakoğlu eve doğru yürürken, yanına gelen eski sevgilisi Yunus Emre Albayrak barışma teklifinde bulundu.

BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ

Kostakoğlu olumsuz yanıt verince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Albayrak, tabancasını çekip İrem Kostakoğlu'nu başından vurarak öldürdü.

SONRA KENDİ BAŞINA SIKTI

Ardından silahı kendi başına dayayan Albayrak, tetiği çekti.

İhbar üzerine gelen sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırılan Yunus Emre Albayrak da dün gece saatlerinde yaşamını yitirdi. Albayrak, Dereli ilçesinde defnedildi.

İrem Kostakoğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp Aksu Mahallesi'ne getirildi.

Mevlana Cami'de İrem Kostakoğlu için cuma namazının ardından cenaze namazı kılındı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Cenazede Hülya Kostakoğlu, kızının tabutu başında ağıtlar yaktı. Vali Enver Ünlü, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile çok sayıda kişinin katıldığı cenazede genç kızın mesai arkadaşları da gözyaşı döktü.

İrem Kostakoğlu, kılınan namazın ardından Çiçekli köyünde toprağa verildi.

"DOSTLARIN AÇTIĞI YARA ÖLDÜRÜR BİZİ"

Bu arada İrem Kostakoğlu'nun bir yıl önce ormanlık alanda çekilen fotoğrafını, 'Düşmanın kurşunu değil, dostların açtığı yara öldürür bizi' notuyla paylaştığı görüldü.ahaber

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105