Giresun'da yakalanan terörist hakkında konuştu

İçişleri  Bakanı Süleyman Soylu, PKK'lı terörist Mustafa Tolucan'ın, Giresun’un Kulakkaya Yaylası'nda, yöre halkının ihbarıyla yakalanmasına ilişkin "Güvenlik güçlerimiz, işlerini gereği gibi büyük bir sorumlulukla gerçekleştiriyor" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, öğle saatlerinde, uçakla memleketi Trabzon'a geldi. Bir gazetecinin, 'Aram’ kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan'ın, Giresun’un Dereli İlçesi Kulakkaya Yaylası'nda, bölgede yaşayanların ihbarı sonucu 2 gün önce yakalanmasıyla ilgili sorusu üzerine Bakan Soylu, "Güvenlik güçlerimiz, işlerini gereği gibi büyük bir sorumlulukla gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar, aynı şiddetle devam edecektir" diye konuştu. Bakan Soylu, terörle mücadelenin kararlıkla sürdüğünü vurguladı. 

Bakan Soylu, Giresun Jandarma Bölge Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorgusu devam eden PKK'lı teröristin, Trabzon'un Maçka İlçesi'nde 15 yaşındaki Eren Bülbül ile Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik'i şehit eden terörist grubun içinde yer alıp, almadığıyla ilgili soruyu ise yanıtsız bıraktı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105