İtirafçı FETÖ üyesi sayısı 7'ye yükseldi

Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili soruşturmada son dakika gelişmesi! İtirafçı oldu

Rize Emniyet müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili soruşturmada gözaltında bulunan 4 şüpheliden 1'i itirafçı olurken, diğer 3 şüpheli adliyeye sevk edildi

Rize'de Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili soruşturmada gözaltında bulunan 4 şüpheliden 1'i itirafçı olurken, diğer 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi makamında şehit eden ve halen tutuklu bulunan FETÖ terör örgütü üyesi İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun bağlantılı olduğu hücre yapılanmasında bulunan şüphelilere yönelik İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 13 ve 20 Şubat günleri iki ayrı operasyon düzenlenmiş ve 26 şüpheli gözaltına alınmıştı.

ETKİN PİŞMANLIK İSTEYEN 7 KİŞİ OLDU

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam eden 4 şüpheliden 1'inin daha etkin pişmanlık yasasından yararlanarak itirafçı olduğu bildirildi. Gözaltına alınan 26 FETÖ üyesinden 6'sı da daha önce etkin pişmanlık yasasından faydalanarak itirafçı olmuştu. Etkin pişmanlık yasasından yararlanarak itirafçı olan FETÖ üyesi sayısı 7'ye yükseldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105