SİYASET KAZANI KAYNIYOR

TRABZON İSTANBUL’DA REY VERSE İMAMOĞLU YÜZDE KAÇLA KAZANIR?

Trabzon en başından beri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nu özümseyen bir tutum sergiledi. İstanbul’daki Trabzon belki yüzde 90 oranlarına denk İmamoğlu’na rey verdi. Bir diğer ifadeyle İmamoğlu’nun İstanbul seçimlerini kazanmasının sebeplerinden biri de Trabzon reyleriydi.Bir anket firması Trabzon’un desteğini merak ederek, şehirde anket düzenledi. Telefonla düzenlenen ankette Trabzonlulara “Şayet İstanbul’a rey verme hakkınız olsaydı kime verirdiniz?” sorusu yönetilmiş. Yüzde 78 ‘İmamoğlu’ demiş. Trabzon İstanbul’a rey verseydi İmamoğlu yüzde 78’le seçim kazanırdı. Anket firması rakamı düşük bulmuş. Ancak bir önceki ankete göre oran da düşmüş. 31 Mart seçimlerinde daha yüksekmiş. Önceki oranı öğrenemedik.

***

MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU, YOMRA OYMALI’DA VATANDAŞLA BULUŞTU

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Yomra Oymalı’da esnaf ziyaretinde bulunup, vatandaşla bol bol sohbet etti.  Meclis çalışmaları dışında her zaman Trabzon’da, sahada olan Ayvazoğlu, ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Ramazan ayında da ziyaretlerine devam eden Milletvekili Ayvazoğlu, Yomra sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Ayvazoğlu, vatandaşa gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. Ayvazoğlu “Yomra Oymalı’da idik. Hayırlı Ramazanlar demek için ziyaret ettiğimiz hemşehrilerimizden gelen güler yüz ve samimiyetle dolu 'hoşgeldiniz' sözcüğü ilaç gibi geldi” ifadelerine yer verdi.

***

HÜSEYİN ÖRS, ANKARA TOBB HASTANESİ’NDE TEDAVİ GÖRÜYOR

İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs’ün ramazan başından beri sesi soluğu çıkmıyor. İftarlara da katılmadığına göre neden ortalıkta görünmüyor diye araştırdık. Örs, Ankara’da tedavi görüyor. Ramazanın ilk günü annesiyle iftar yapan Örs, şeker tedavisi görüyor. TOBB Hastanesi’nde şeker tedavisi için yeni yöntemle bir tedavi biçimi geliştirmiş. 20 gün süreyle bu tedaviye katılıyor. Hüseyin Örs, “İnşallah önümüzdeki günlerde tedavim bitecek ve Trabzon’a döneceğim. İftarlara da iştirak edeceğim.” dedi. Örs’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

***

ŞEHİT EREN BÜLBÜL’ÜN ANNESİ TABELA İSTEDİ

Şehit Eren Bülbül’ün annesi, Eren’inin mezarını ziyaret etmek isteyenlere kolaylık olsun diye tabela konulmasını istedi. Bu isteğini kimseye duyuramadığını söyleyen bir vatandaş sosyal medya üzerinden Başkan Zorluoğlu’na seslendi. Bülbül’ün annesinin isteğine cevap veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi Murat Zorluoğlu, “İlgili birimimize talimat verdim.” dedi. Sosyal medya üzerinden bir vatandaş, “Eren Bülbül’ün anasının bizden bir isteği oldu. Kendisi daha önce söylemiş fakat sesini duyuramamış. Eren’in mezarına giden yolu bulmak bilmeyen için oldukça zor. Mezar kolay bulunsun diye yol başlarına tabela konmasını istiyor. Bilginize başkanım” diyerek Başkan Zorluoğlu’na seslendi. Başkan Zorluoğlu, “İlgili birimimize talimat verdim. İnceleyip gereğini yapacaklar. İlginize teşekkür ederim.” şeklinde yazdı.

***

MARAŞ CADDESİ TEK ŞERİTTEN ÇALIŞACAK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı, AKSA tarafından gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle 14-30 Mayıs 2019 tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında Kahramanmaraş Caddesi’nde ulaşımın tek şeritten sağlanacağını ve aynı tarih ve saatlerde Islahhane Caddesi’nin araç trafiğine kapatılacağını açıkladı. Belediyeden yapılam açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ortahisar ilçesinin Pazarkapı Mahallesi sınırları içinde bulunan Kahramanmaraş ve Islahhane caddelerinde, AKSA Karadeniz Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından bağlantı hattı imalatı ve yüzey kaplama çalışması yapılacağından Ulaşım Trafik Düzenleme Kurulu (UTK) kararı uyarınca; 14-30 Mayıs 2019 tarihlerinde, 08.00-18.00 saatleri arasında Kahramanmaraş Caddesi kademeli olarak araç trafiğine kapatılacak olup araç sirkülasyonu tek şeritten sağlanacaktır. Aynı tarih ve saatlerde Islahhane Caddesi araç trafiğine kapatılacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.