TESLİM OLDU SERBEST KALDI

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’e yönelik tüfekle ateş ettiği iddia edilen Hüseyin K. adalete teslim oldu.
ATEŞ AÇTI KAYIPLARA KARIŞTI
Gümüşhane eski İmam Hatip Lisesinin olduğu bölgede hafriyat çalışmalarını incelemeye giden Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,  önceki gün silahlı saldırıya uğramıştı.  Başkan Çimen 'i takip ettiği ileri sürülen saldırganın tüfekle bir kez başkanın bulunduğu bölgeye ateş açıktan sonra olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri,  Başkan Çimen’e ateş açan saldırganı yakalamak için harekete geçti. 
SALDIRGAN POLİSE TESLİM OLDU
 Ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçan saldırganı emniyet güçleri yakalamak için teyakkuza geçti. Tüfekle bir kez ateş açtığı belirlenen saldırgan polis merkezine giderek teslim oldu.  Başkan Ercan Çimen’in şikayetçi olmadığı olayda polise teslim olan saldırgan Sema Doğan Parkı’nda çalışmak istediği yönündeki talebinin yerine getirilmediği için eylem yaptığını söyledi. Dikkat çekmek istediğini belirten saldırgan pişman olduğunu belirtti. İfadesi alınan Hüseyin K. çıkarıldığı adliyeden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.