Ünlü iş insanının oğlu, karısı boşanmak isteyince aseton döküp yaktı… 

Trabzonlu ünlü iş adamının oğlu eşiyle kavga ettikten sonra bir anlık sinirle eşyalara aseton döküp, yaşadığı evi ateşe verdi.  Binaya sıçrayan yangın sonrası itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtulan eş, şikayetçi oldu. Tutuklanarak cezaevine gönderilen iş adamının oğlu daha sonra serbest bırakıldı.

Aslen Trabzonlu olan ancak yerleştikleri Samsun’un önde gelen sanayici işadamlarından Metin Y.'nin oğlu Orhan Y., geçtiğimiz yıllarda Güneş Y. ile evlendi. Çift, Ümraniye ilçesi Çamlık mahallesinde bir binada ikamet ediyordu.

GİYSİLERİ YAKMAK İSTEDİ
Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, geçtiğimiz yıl yaz ayında 30 yaşındaki genç adam, evli olduğu Güneş Y. ile evde olduğu bir anda taraflar tartışmaya başladı. İddiaya göre evli olduğu kadının kendisinden boşanmak istediğini öğrenen genç adam önce küfürler ve hakaretler savurdu ardından içinde bulunduğu bunalım nedeniyle kadının kıyafetlerine aseton dökerek yaktı. Kısa süre sonra evdeki yangın büyüdü.

YANGINDAN YARGILANIYOR
Meydana gelen kıvılcımlar büyüyerek binaya sirayet etti. Oluşan yangın nedeniyle konutun tamamında islenme ve tavanda çökme ile binanın dış cephesinde hasarlar ve islenme meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası yangın söndürüldü.

KISA BİR TUTUKLULUK YAŞADI
Orhan Y., gözaltına alındıktan sonra ifadesinde işlediği suçu kabul etti. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Y., bir süre sonra serbest bırakıldı. Genç adam hakkında, 'Kasten yangın çıkarma ve Mala zarar verme suçlarından' dava açıldı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesinde görülüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105