Vedat Muric kararını açıkladı, ortalık karıştı!

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferi için kapıştığı Vedat Muric, yeni sezonda Çaykur Rizespor'da kalacağını açıkladı. Kosovalı oyuncunun yaptığı açıklamanın ardından sosyal medyadan yorum yağdı

Vedat Muriç transferinde dün akşam saatlerinde sıcak bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın talip olduğu Kosovalı golcü, sözleşmesinin bitimine kadar Çaykur Rizespor'da kalacağını duyurdu. Galatasaray ile Fenerbahçe'nin istediği futbolcu için Çaykur Rizespor cephesi, kendilerine gelen teklifleri beğenmediklerini açıklamıştı.Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Vedat, Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal ile yaptığı son görüşmede transferine ilişkin görüş ayrılıklarının bulunduğunu dile getirdi. 

Vedat Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bugün akşam saatlerinde kulüp başkanımız Sayın Hasan Kartal ile gerçekleşen telefon görüşmemizde, transferimle ilgili tercihlerimizin ayrı kalması ve görüş ayrılıklarımızın olması sebebiyle, sürecin şahsımı daha fazla yıpratmaması adına Çaykur Rizespor Kulübü ile devam eden sözleşmemin bitiş tarihine kadar kulübümden ayrılmama kararı aldım."

25 yaşındaki oyuncunun menajeri Haluk Canatar ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vedat beni aradı. Başkan ile görüştüğünü ve açıklama yapacağını söyledi. 'Tamam.' dedim. Vedat'ın sözleşmesi devam ediyor. Sizin de bildiğiniz gibi Vedat bir kulübe (Galatasaray) gitmek istediğini söylüyor. Başkan da 'O rakamlara satmam.' diyor. Konu böyle kapanıyor. Şu an herhangi bir başka gelişme yok" dedi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Vedat Muriqi'in kararını açıklamasının ardıdnan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yusuf Günay paylaşımında, "Kuruş değil duruş" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYA KARIŞTI!

Vedat'ın kararını açıklamasının ardından sosyal medyadan yorum yağdı..

FENERBAHÇELİ VE GALATASARAYLI TARAFTARLARDAN GELEN BAZI YORUMLAR

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Vedat Muriqi'in kararını açıklamasının ardıdnan sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Yusuf Günay paylaşımında, "Kuruş değil duruş" ifadelerini kullandı.

Adam Fener'e gitmemek için elinden geleni yapıyor

Fiyat artırma hamlesi, çok takılmayın

Çok şükür kurtulduk Muriç'ten hem Fenerbahçe hem Galatasaray olarak..

Vedat Muric tamamen taksiksel çalışmış ve göndermezseniz sezon sonu bedava giderim, katkı da beklemeyin diyor. Açık ve net, fazla konuşmaya gerek yok. Başkana tamamen ultimatom vermiş. Şimdi Hasan Başkan düşünsün.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.