Vefakâr baba ve kızı yola kavuşuyor 

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı olan Erikbeli Yaylası’nda hayvancılık faaliyeti yürüten Eşref Öztürk (51), geçirdiği havale sonucu yüzde 81 engelli olan kızı Özgür Öztürk (20) için istediği yola kavuştu. Kızını daha rahat tedaviye götürmek amacıyla yol isteyen baba Öztürk’e Kürtün Kaymakamlığı ve Belediyesi ulaşarak yolun yapılacağını kendisine iletti. Baba Öztürk, ise kararı sevinçle karşıladı.

MÜCADELE SONUÇ VERDİ

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı olan Erikbeli Yaylası’nda hayvancılık faaliyeti yürüten Eşref Öztürk (51), geçirdiği havale sonucu yüzde 81 engelli olan kızı Özgür Öztürk (20) için yaylaya yol istemişti. 4 yıldır Gümüşhane İl Özel İdaresince oyalandığını belirten Eşref Öztürk, kızını her gün 800 metrelik engebeli patikada sırtında taşıyor. Yüzde 81 engelli kızı Özgür Öztürk’ü 800 metrelik patika rampada sırtında taşıdığını dile getiren baba Eşref Öztürk, “Kızımı yol olmadığı için 800 metrelik patika rampa yolda sırtımda taşıyorum. Bu yolu kızımın tedavisi için istiyorum.” şeklinde konuşmuştu.

KIZINI SIRTINDA TAŞIYORDU

Yüzde 81 engelli kızı Özgür Öztürk’ü 800 metrelik patika rampada sırtında taşıdığını dile getiren baba Eşref Öztürk, “Kızımı yol olmadığı için 800 metrelik patika rampa yolda sırtımda taşıyorum. Doktora götürürken yaşım nedeniyle zorlanıyorum. Bu yolu kızım için istiyorum.” demişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105