Verilen söz tutulmadı

Engelli kızı için kaymakamlığın yol sözü verdiği babanın sevinci kursağında kaldı. Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı olan Erikbeli Yaylası’nda hayvancılık faaliyeti yürüten Eşref Öztürk (51), geçirdiği havale sonucu yüzde 81 engelli olan kızı Özgür Öztürk (20) için geçtiğimiz yılın ekim ayında Kürtün Kaymakamlığınca yapılacağı iddia edilen yol yapılmadı. Verilen sözlerin tutulmadığından yakınan Eşref Öztürk, yaşananlara sitem etti. Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı olan Erikbeli Yaylası’nda hayvancılık faaliyeti yürüten Eşref Öztürk (51), geçirdiği havale sonucu yüzde 81 engelli olan kızı Özgür Öztürk (20) için geçtiğimiz yılın ekim ayında Kürtün Kaymakamlığınca yapılacağı iddia edilen yol yapılmadı. Verilen sözlerin tutulmadığından yakınan Eşref Öztürk, yaşananlara sitem etti.

MÜCADELE SONUÇ VERDİ ANCAK SÖZDE KALDI

Geçtiğimiz ekim ayında Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı olan Erikbeli Yaylası’nda hayvancılık faaliyeti yürüten Eşref Öztürk (51), geçirdiği havale sonucu yüzde 81 engelli olan kızı Özgür Öztürk (20) için yaylaya yol istemişti. 4 yıldır Gümüşhane İl Özel İdaresince oyalandığını belirten Eşref Öztürk’ün sesini duyan Kürtün Kaymakamlığı ve belediyesi, kızını her gün 800 metrelik engebeli patikada sırtında taşıyan Eşref Öztürk’ün yardım çığlığına duyarsız kalmayarak yolun yapılacağını ifade etmişti. Ancak geçen aylara rağmen yolun yine yapılmadığını kaydeden Eşref Öztürk, “Kızımı yol olmadığı için 800 metrelik patika rampa yolda sırtımda taşıyorum. Bu yolu kızımın tedavisi için istiyorum. Sözler verildi yollar yapılmadı. Kaymakamlık yolu yapmalarının mümkün olmadığını söylüyor” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105