Yargı önünde hesap vereceksin!

Ölümü ile Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay  için başsağlığı mesajları yağarken kötüler yine bğş durmadı.Tedavi grdüğü hastanede dün hayata veda eden kanser hastası Neslican Tay hakkında attığı bir tweet'le sosyal medyada büyük tepki çeken trol hesabının gerçek kimliğini bulduğunu açıklayan Avukat Umur Yıldırım, yargıya başvuracağını açıkladı.

Uzun süredir kanserle mücadele ettikten sonra dün vefat eden Neslican Tay hakkında sosyal medyada tepki çeken paylaşımı yapan kişinin kimliği belli oldu. Şule Çet davası avukatı Umur Yıldırım Tay hakkındaki paylaşımı yaptığını açıkladığı Neslihan S. hakkında yargıya başvuracağını açıkladı.

Tümörden dolayı sol bacağını kaybeden ve dördüncü kez kansere yakalandığı için yoğun bakıma kaldırılan Neslican Tay’ın kurtarılamadığı dün yattığı hastaneden yapılan açıklama ile duyuruldu. Haberin ardından sanatçılar ve siyasetçilerin de aralarında bulunduğu binlerce kişi sosyal medyada taziye mesajları yayınladı. Ancak bir kullanıcının Tay hakkındaki paylaşımı büyük tepki çekti. “@AkFeraset” kullanıcı adlı, “Nesl-i Han” isimli Twitter hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Neslican Tay ölmüş. Herkes cennete kavuştu diyor. Orasını Allah bilir. Yalnız bu çıplaklıkla biraz zor…”

Tepki çeken tweet’le ilgili olarak kamuoyunun gündemindeki Şule Çet davasının avukatı Umur Yıldırım bir açıklama yaptı. Yıldırım yaptığı araştırma sonucu söz konusu trol hesabın “Neslihan S.” adında biri tarafından kullanıldığını söyledi. Yıldırım, “Bu sözlerin hesabını yargı önünde vereceksin” dedi. Kısa süre içinde yeniden paylaşım yapan avukat Yıldırım, Neslihan S. için bu kez, “Sana şimdi hakaret etmeyeceğim. Ama yargılandığın mahkemede ceza alacağımı bile bile yüzüne tüküreceğim ve bundan zerre pişmanlık duymayacağım” diyerek tepkisini gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105