YASAK AŞK CEZAEVİNDE BİTTİ

Gümüşhane Üniversitesi Şiran Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı İ.A. yasak aşk yasadığı E.D. adlı kadının 7 yaşındaki kızını yönelik cinsel istismarda bulundu iddiasıyla gözaltına alındı. İstismara göz yumduğu iddia edilen E.D. adlı kadın de sevgilisiyle birlikte cezaevine girdi.

GÖNÜL İLİŞKİSİNİ KABUL ETTİ

Gümüşhane’nin Şiran ilçesi’nde yaşanan yasak aşkın sonu cezaevinde bitti. Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı İ.A. bir süredir yasak aşk yaşadığı E.D. adlı kadının evine gitmeye başladı. Genç kadınla gündüzleri birlikte olduktan sonra okula dönen İ.A., geçen hafta yeniden evine gittiği kadının 7 yaşındaki kızına yönelik istismarda bulundu. İ.A.’nın istismarına uğrayan çocuk yaşadıklarını babasına anlatınca yasak aşk ve iğrenç olay ortaya çıktı. Babanın suç duyurusunda bulunması üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde İ.A. gözaltına alındı. E.D. ile gönül ilişkisi olduğunu kabul eden İ.A. cinsel ilişkiye girmediklerini ve kendisine iftira atıldığını söyledi. Genç kadının çocuğuna yönelik suçlamaları kabul etmeyen İ.A. marketlerden alış veriş yaparak gönül ilişkisi yaşadığı kadına yardım ettiğini ileri sürdü.

BANA TECAVÜZ ETTİ SÖYLEYEMEDİM

İ.A.’nın kendisine tecavüz ettiğini belirten E.D., “Korktuğum için kimseye söyleyemedim. Kızıma süt ısıtırken eve geldi ve ben mutfaktayken kızıma yönelik istismarda bulundu. Odaya girince çıplak olduğunu gördüm. Sonrasında yine kimseye söyleyemedim. Korktum” dedi. Gözaltına alınan iki aşık ifadelerinin ardından sevk edildiği nöbetçi hakim tarafından tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.