Başkan bu iddiaya cevap vermeli

AK PARTİLİ DİLEKOĞLU, MİLLETVEKİLİ CORA’YA HANGİ ÇAĞRIDA BULUNDU?

AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu, partisinin sosyal medya üzerinden başlattığı #MilliHesaplarBurada hashtagına büyük destek verdi. AK Partili tüm teşkilat mensuplarının tüm Türkiye'de birbirini takip ettiği hashtag çalışmasıyla ilgili de AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu da destek verirken sürpriz bir talepte bulundu. AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora'ya hashtag çalışmasına destek olanları Tonya'nın dünyaca ünlü Kadıralak Yaylasına götürmesi çağrısında bulunan Hasan Dilekoğlu, "Değerli vekilim Salih Cora, #MilliHesaplarBurada diyenleri Kadıralak’a götür :))" dedi. Bunun ardından Salih Cora da Kadıralak Yaylasının mavi çiçeklerini paylaştığı fotoğraflarla birlikte teşkilat mensuplarına "Haydeyin!" dedi.

BAŞKAN ZORLUOĞLU HAKKINDA KORKUNÇ BİR İDDİA İLERİ SÜRÜLDÜ?

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’la ilgili haberde kullandığımız makam odası fotoğrafı eski belediye meclis üyesi Osman Necip Sevinç tarafından paylaşıldı. Sevinç’in eleştirisinin altına korkunç bir iddia geldi. İddiada bulunan kişi ise sosyal medya kullanıcısı Celal Nuri Toroslu’nun Başkan Zorluoğlu’nun Faroz’da denize nazır bir ev kiralayarak ofis oluşturduğunu iddia etti. İşte bu kişinin korkunç iddiası: Sayın Başkanım Bu müdürün yaptığı gayet normal bir şey zira Büyükşehir Belediye Başkanı da Faroz’da Belediye şirketi üzerinden kiraladıkları bir yerde bundan çok daha büyük bir makam odası kendisine yaptırıyor.. Bir belediye başkanının iki tane resmi makamı (Atapark ve Meydan binalarında) varken bir şahsın 4 katlı binasını kiralayıp ve bunun 3. katına makam odası yaptırmak ne anlama geliyor. Şahsın binasına yapılan yatırım miktarı ne kadar. Bir Belediye Başkanı şahıs binasını belediyenin kasasından kiralayarak makam odası yaptırması ne derece doğru. Makam odası yetmedi mi de kiralık makam odası kullanılıyor.”

İL BAŞKANI TARIM, KONGRE SÜRECİYLE İLGİLİ NE SÖYLEDİ?

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, kongre sürecini değerlendirdi. Kovid-19 salgını nedeniyle kongre sürecinin dondurulduğunu belirten Tarım, geleceğin belirsiz olduğunu kaydetti. Öte yandan Tarım, Türkiye’nin başarılı yürüttüğü pandemi sürecinin muhalif kesim tarafından sabote edildiğini açıkladı. Tarım, “Kongreler ile ilgili Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Ankara’da bir toplantı yapacağını bekliyorduk. Salgın dolayısıyla süreç dondurulmuş durumda. Bundan sonrası için önümüzde belirsizlik var. Bu bütün partiler için de geçerli. Normal şartlarda 2021yılının Mart ayına kadar süremiz var.” dedi. Öte yandan muhalefeti eleştiren Tarım, “Sağlık Bakanlığımız pandemi sürecini başarılı yönetti. Muhalif kanat bu süreci farklı şeylerle değerlendirdi. Maskelerin fahiş fiyata dağıtılacağı söylemleri bize gülünç gelmektedir. Biz dünyadaki gelişmeleri takip ettiğimiz zaman Türkiye’de sağlığın ne kadar önde olduğunu görmekteyiz. Devletimizle de gurur duyuyoruz. Bu süreç AK Parti, MHP, CHP meselesi değildir. Türkiye meselesidir. Siyaset öyle bir şey ki iktidar olma uğruna, mevcudu kötüleme uğruna, doğru yapılan her şeye itiraz etme hastalığı var. Bu tür şeylerden parti tabanındakiler de rahatsız. Bugün iktidarda Cumhuriyet Halk Partisi olsa da bunlar yapılmış olsa Milliyetçi Hareket Partisi bunlara destek vermeyecek miydi? Biz yine aynı duruş sergileyecektik.” şeklinde ifadelere yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAk PartiMakam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105