15 TEMMUZ DESTANI

Milletin dağılma, devletin yıkılma ve bölünme eşiğine geldiği noktada üç maymunu oynayan zevatlar vardı, ülkemde. Ne şiş yansın ne kebap mantığı ile durumu idare ediyorlardı. Sadece günü kurtarma ve makamlarını koruma peşindeydiler.
​Tüm bunlara karşın kendilerine verilen görevi gözünü kırpmadan yapan, istikbal ve ikbal gözetmeden, kor halinde yanan ateşlere can siperane atılan türlü yiğitler vardı.
O gün nasihat!!lerle vazgeçirmeye çalışanlar, o zifiri karanlık gecede saat 02:00’a kadar her türlü haberleşme araçlarına engel koyanlar maalesef bugün köşeleri kapmış, utanmadan uydurma kahramanlık, vatan kurtarma hikayeleri anlatarak, her şeyden bi haber zavallı, saf anadolu insanını kandırma peşindeler. 15 Temmuz’da gizlenip 16 Temmuz’da bayrak sallamaktan kolları kas yapan FETÖ iltisaklılara inancı yok vatan evlatlarının.
​15 Temmuz;
Bir milletin emperyalizme karşı restinin hikayesidir.
Bağımsızlık ateşinin sönmeyeceğinin tarihe vurulan mührüdür.
Uçağa levye ile müdahale eden, bedenini devasa makinelere siper eden, tankların altına yatan, egsoza  atlet tıkayan yitik nesillerin diriliş hikayesidir.
​Kan içicilerin manda hayaline karşı kanını akıtarak verilen hakkı üstün tutma mücadelesinin adıdır. Adsız kahramanların destanlar yazdığı karanlık gecelerin aydınlığa kavuşma hikayesidir.
​Senden görünen, senin gibi yaşayan, aynı inancı paylaştığına inanılan bir müptezelin ümmete verdiği zararın bozguna uğratıldığı gecenin adıdır.
Zillet içinde yaşamaktansa izzet üzere ölmeyi gözünü kırpmadan tercih edenlerin hikayesidir.
Selahattin Eyyubi gibi rüyalar görüp bu rüyaların gerçekleşmesi için gayret eden kahramanların, sanal rüyacıların oyununu bozduğu gecenin adıdır.
Yaklaşık 300 yıldır uyutulan yitik neslin uyandığı gecenin adıdır.  
Şiddetli gecenin zifiri karanlığında, sabahın nurani aydınlığının hakim olduğu günün adıdır.
Bayrakların seccadeye dönüştüğü onurlu bir gecenin hikayesidir. Okunan selalarla ölümü hiçe sayan destansı direnişçilerin hikayesidir.
Emperyalistlerin BOP hayaline vurulan Osmanlı Tokadının hikayesidir.
Hırsının kulu olan bir müptezele karşı hakkın kölesi olan vatan evlatlarının kahramanlığının adıdır.
Kalbimizin kaderimiz olduğu günün adıdır.
Biz bu ihaneti yapanlara hala yanlış içinde olduklarına inandıramadık. Mark Twain; ‘İnsanları kandırmak, kandırılmış olduklarını ikna etmekten daha kolaydır’ der. Emperyalistlerin yapamadığını Fetö yaptı. Bu oyunu milletin feraseti bozdu. Çakalların hükmü, kurt ayağa kalkana kadardır derler ya işte kurt ayağa kalktı. Artık yeni Fetö'lere karşı uyanık olma, geçmişten ders çıkarma vaktidir.

Anahtar Kelimeler:
FETÖ15 Temmuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105