3 AYLIK ZEYNEP, MEME EMERKEN ÖLDÜ

Trabzon'da 3 aylık bebek Zeynep C. anne kucağında meme emerken hayatını kaybetti.

BEBEĞİNİ EMZİRMEK İSTEDİ

Trabzon'un Of İlçesi'nde yaşayan Şükrü ve Fadime C. çifti büyük bir acı yaşadı. 4 çocuk annesi Fadime C. 3 Mart günü dünyaya gelen ve adını Zeynep koyduğu bebeğini emzirmeye başladı. Bu sırada eve gelen eşi Şükrü C., "Yan yatıyorsun, düzgün emzir. Böylebebek emzirilmez"  dıye eşini uyardı .Bir süre sonran anne kucağındaki bebeğin morardığını görünce, eşinden yardım istedi.Kızını kucaklayan baba Şükrü C. hastanenin yolunu tuttu. Of Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından minik Zeynep, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanei'ne kaldırıldı. Burada yapılam tüm müdahalelere rağmen minik kız kurtarılamadı.    

ADLİ TIP'TA OTOPSİ YAPILDI

Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Anne ve babanın ifadesinin alınacağı öğrenildi. Bu arada otopsi için cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan minik Zeynep'in kesin ölüm nedeni otopsi sonrasında ortaya çıkacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.