ABİ-KARDEŞE SUÇ ÜSTLENME DAVASI

Trabzon’da kazaya neden olan alkollü sürücü hem kendini hem de kardeşini yaktı.

SABAHA KARŞI ÇÖMLEKÇİ’DE KAZA

Trabzon’un Çömlekçi Mahallesi’nde sabah karşı saat 05.00 sıralarında arkadaşı A.T. ile birlikte gezintiye çıkan S.T. (28) kullandığı 59 KF 435 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce duvara ardından da iki araca çarparak durabildi.  Kazada araçta bulunan S.T.’nin arkadaşı A.T. ise yaralandı. Kazanın ardından olay yerine ulaşan polis ekipleri tutanak tutmak ve alkol kontrolü yapmak istedi.

POLİSLERE YALAN MI KONUŞTULAR?

Polis ekipleri aracın sürücüsünü sordu. S.T.  ise aracı kullanan kişinin kardeşi R.T. olduğu söyledi. Yapılan araştırma tanıkların ifadeleri araçta bulunan kişinin yanı sıra R.T.’nin ifadesi alındı. R.T. aracı kendisini kullandığını ifade ederken, A.T. adlı kişi kendisinin alkollü olduğunu aracı kullanan R.T.’ni ise alkol almadığını söylediği ortaya çıktı. Yapılan araştırma sonucunda ve alınan tanık ifadelerinin ardından aracın sürücüsünü S.T. olduğu belirlendi.

SUÇ ÜSTLENMEKDEN DAVA AÇILDI

Yapılan soruşturmanın ardından savcı, alkollü olan S.T. ve kardeşi R.T.’ye suç üstlenmeden dava açıldı.  Abi kardeş asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.