Acıdılar eve aldılar telefonları çaldırdılar

Trabzon’da evsiz olduğunu öğrendiklerini hemşerisini evine alan üç Suriyeli yaptıklarına pişman oldu. Sabah uyanan Suriyeliler evlerine aldıkları kişinin şarjdaki cep telefonlarını alarak kaçtığını fark etti.

İYİLİK YAPTILAR PİŞMAN OLDULAR

Trabzon’un Kemarkaya Mahallesi’nde yaşayan üç Suriyeli,  çay içmek üzere Suriyeli vatandaşların takıldıkları kahvehaneye gitti. Burada hemşerileri ile sohbet eden üç Suriyeli, evsiz bir Suriyeli’nin kahvede olduğunu öğrendi. Gheıath K., Mohamad B. ve Mustafa A., adlı üç Suriyeli Yaser K.’yı kalacak yer bulana kadar evlerinde misafir etme kararı aldı. Acıdıkları evsiz Suriyeli hemşerilerini yanlarına alan üç Suriyeli bir sabah uyanınca şok oldular.

TELEFONLARI ALDI KAYIPLARA KARIŞTI

Kemarkaya Mahallesi’nde Yaser K. ile 20 gün aynı evi paylaşan üç arkadaş, gece telefonlarını şarja takarak uyudu. Yaser K.’nın yaptığı plandan habersiz olan üç Suriyeli sabah uyandıklarında cep telefonlarının şarjda olmadığını fark etti. Yaser K.’nın evde olmadığını gören üç arkadaş, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Bunun üzerine gözaltına alınan Yaser K. pişman olduğu söyledi. Yaser K. hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
SuriyeEvSavcıTelefonçay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105