Afganlı kadının evini basan iki Afganlı, dehşet saçtı

Trabzon’da Afganlı kadının evini basan iki Afganlı, saatlerce tecavüz ettikleri kadını tehdit ederek evden ayrıldı. Polise sığınan Afganlı kadın başından geçenleri anlattı.

ZORLA EVE GİRİP TECAVÜZ ETTİLER

Trabzon’un Yenicuma Mahallesi’nde yaşayan Golaleh R. adlı Afgan kadının evini basan Mohammad S.M. ve Mostafa A. adlı iki Afganlı, zorla girdikleri evde genç kadının ellerini, ayaklarını ve ağzını bağladıktan sonra saatlerce tecavüz etti. İki saldırgan, genç kadını çocuğunu öldürmekle ve uyuşturucu sattığını ihbar etmekle tehdit ettikten sonra evden ayrıldı. İki tecavüzcünün evden ayrılmasının ardından Golaleh R. polis merkezine giderek yaşadıklarını anlattı. Golaleh R. iki Afganlının evine zorla girdiğini belirterek, “Ağzımı tutarak bağırmamı engellediler. Sonra perdeyi yırtarak ellerimi ayaklarımı ve ağzımı bağladılar. Bana tecavüz ettiler” dedi.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARINI ÇEKTİLER

İki tecavüzcünün çırıl çıplak fotoğraflarını çektiğini belirten Golaleh R., “İstedikleri zaman kendileriyle birlikte olacağımı, aksi takdirde fotoğrafları yayacaklarını söylediler. Polise gitmem durumunda oğlumu ve beni öldüreceklerini ve uyuşturucu satıcısı olduğumu söyleyeceklerini ifade ettiler. Sonra kız kardeşim gelince evden kaçtılar” dedi.

PARA KARŞILIĞINDA BERABER OLDUK

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Ağır Suçlar Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucunda iki Afganlıyı saklandıkları evlerinde kıskıvrak yakaladı. Yakalanan Afganlılar, para karşılığında beraber olduklarını ileri sürdü. Tutuklanan iki Afganlı nitelikli cinsel saldırı, konut dokunulmazlığını ihlal etme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, şantaj ve tehdit iddiasıyla yargılanmasına karar verildi. Savcı, iki Afganlının 16.5 yıldan 39 yıla kadar hapsini istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.