AFGANLI’NIN OYUNU KARAKOLDA BOZULDU

Trabzon’da tecavüzü uğradığını ileri süren Afganlı kadının oyunun polisler ortaya çıkardı.

AFGANLI KADIN POLİSE SIĞINDI

Trabzon’da polis merkezine başvuran 20 yaşındaki Afganistan uyruklu Salma S., bir yıl önce ailesiyle birlikte Afganistan’dan kaçarak Gümüşhane’ye geldiklerini, burada Afganistanlı Aref R. ile tanıştığını söyledi. İş bulmak amacıyla Aref R. ile birlikte Trabzon’a geldiklerini belirten Salma S., 1 nolu Erdoğdu Mahallesi’nde Afganistan uyruklu üç kişi tarafından tecavüze uğradığını ileri sürdü. Fotoğraflarını çekip ailesine göndermekle tehdit edildiğini ileri süren Salma S., kendisini Atapark bölgesinde bırakan 4 kişiden şikayetçi oldu.

POLİS TRABZON’DA ALARMA GEÇTİ

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, cinsel saldırı, tehdit ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, şantaj ve gasp suçları işlediği iddia edilen 4 kişiyi aramaya başladı. Yapılan araştırma üzerine Aref R. adlı kişi yakalandı. Hakkındaki iddiaları reddeden Aref R., kendisine iftira atıldığı söyledi.

AFGANLI İFTİRA ATTIĞINI İTİRAF ETTİ

Polisler tarafından yeniden ifadesi alınan Afganlı kadın Salma S., Aref R. ile birlikte olduklarını, ancak kendisini zorla tutmadığını, kendisine cinsel istismarda bulunulmadığını ve altın küpelerini Gümüşhane ilinde 100 TL karşılığında bozdurduğunu itiraf etti. Salma S. Arif R.’nin ceza alması için bu yolu denediğini söyledi. Bunun üzerine Aref R. serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.