AĞLATAN BAŞHEKİM HÜZNE BOĞDU...

Trabzonlu şehit asker Bahattin Baştan’ın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile herkesi hüzne boğan Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Trabzonlu Dr. Şehya Kayhan, görevinden alındı

MAHALLE BASKISI GÖREVDEN ALDIRDI

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine 4 ay önce atanan Dr. Şeyda Kayhan görevden alındı. Hastanede 4 kişinin adının karıştığı fuhuş olayını ortaya çıkaran Dr. Kayhan, özel şirket tarafından çalıştırılan hastanenin fizik tedavi merkezinin sözleşmesini fesh ederek ayda 450 bin liranın devlette kalmasını sağladı. Baskıya maruz kaldığı için görevden alındığı ileri sürülen Kayhan Aydın’a atandı.

ŞEHİDİN ARDINDAN PAYLAŞIM YAPMIŞTI

Siirt’in Eruh İlçesi’nde tuzaklı bombaya basarak yaralanan Bahattin Baştan’a müdahale eden Dr. Şeyda Kayhan, şehit düyen askerin ardından yaptığı paylaşımla yürekleri dağlamıştı. Dr. Kayhan şehidimizin fotoğrafının altına, “Ağla Türkiye, ağla Trabzon şehidimiz var. Gece gelen her telefon yüreğime iner benim. Memleketimden ailemden acı haber var diye. Daha büyük acı varmış meğer. Mayına basmış aslan parçası, dağ gibi vücudu dayanamamış. Yine de uğraştık, yine de Azrail’e ‘bekle’ dedik. Olmadı. Elimizden kayıp gitti, tutamadık. Komutanı anlattı az önce, arazide herkes dinlenirken yorulmadan kaya kaldırmaya devam edermiş, Bahattin kardeşim. Sonra hocası, hocam aradı ağlayarak ‘yapma dedim, gitme dedim, dinlemedi. Aşkla yaptı bu görevi’ diye. ‘Allah var, gam yok’ yazan kompozit başlığına, gülüşüne, duruşuna, heybetine kurban olunası çocuk kurban oldu vatan için, bayrak için, bizim için. Sardık al bayrağa, memlekete bir kahraman gönderiyoruz. Selam dur Türkiye, Selam dur” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

SİİRT’TE VEDA EDERKEN PAYLAŞIM YAPTI

Siirt Devlet Hastanesi’nde4 kişinin karıştığı fuhuş operasyonunun ardından görevden alındığı ve Aydın’a gönderildiği ortaya çıkan Dr. Kayhan, ağlayarak kenti terk etmek zorunda kaldığını yine sosyal medya hesabından ‘Herkesin kaçarak gittiği Siirt’ten herkesin koşarak gideceği Aydın’a ben ağlayarak gidiyorum’ diye yazarak duyurdu. Kayhan sosyal paylaşım hesabından ayrıca, “Memleketimden öte memleket buldum. Güzel dostlar dosttan öte kardeşler kazandım. Ön yargılarıma attım, yaktım. İnsan sevmeyi daha güzel sevmeyi tattım. İyi ki Siirt.  paylaşımı sevenlerini hüzne boğdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.