ANNE DOSTU BAŞHEKİM

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi "Anne dostu hastane" unvanını kazandı. Hastane Türkiye'de bu unvanı kazanan üçüncü eğitim ve araştırma hastanesi oldu.

BAKANLIK HEYETİ HASTANEYİ TAKDİR ETTİ

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim olarak atanan Prof.Dr. Süleyman Türedi, göreve geldiği ilk günden itibaren çalışmalara hız vermişti. Hastane ile Trabzon arasındaki ulaşım sorunun çözmek için çalmadık kapı bırakmayan Prof.Dr. Türedi, hastanenin fiziki şartlarını iyileştirmek içinde büyük bir gayret içerisine girdi. Prof.Dr. Türedi, kısa sürede yaptığı çalışmalar nedeniyle Sağlık Bakanlığı’ndan ilk teşekkürü aldı. Sağlık Bakanlığı, 2015 yılında başlattığı ‘Anne dostu hastane projesi’ kapsamında Trabzon’a bir heyet gönderdi. Heyetin yaptığı inceleme sonucunda Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bu unvanı almaya hak kazandı.

UNVANI KAZANAN ÜÇÜNCÜ HASTANE OLDU

Türkiye’de anne dostu hastane unvanını kazanan üçüncü eğitim ve araştırma hastanesi olarak tarihe geçen Başhekim Prof. Dr. Süleyman Türedi, unvanı kazanmak için destek verenlere tek tek teşekkür etti. Hastane personelini unutmayan Prof.Dr. Türedi, yapacak daha çok işlerinin olduğunu söyledi. Bu arada doğum sayısı yüksek olduğu belirlenen Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bu unvanı Kocaeli ve Konya’dan sonra aldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105