ANNE VE OĞLU AĞAÇ KESİNCE...

Ağacını kestikleri kadına hakaret eden anne ve oğlun her biri için 8.5 yıl hapis istendi.
Trabzon’da iki ağaç kesen ve ağaçları sahibi kadına hakaret ettiği iddia edilen anne ve oğluna ayrı ayrı bir yıl 3 aydan 8 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. 
AĞAÇLARI KESENİ ŞİKAYET ETTİ 
Trabzon’un Arsin İlçesi Yolüstü Mahallesinde yaşayan Ali E., Ayşe T. adlı kadının bahçesinde olduğu iddia edilen bir adet kiraz ve bir adet fındık ağacını kesti. Ağaçların kesildiğini gören ve olay yerine giden Ayşe T.’nin kızı Sakine T.,  ağaçları kesen Ali E. ile tartışmaya başladı. Ali E., genç kadına hakaret etti. Tartışmaya katılan Ali E.’nin annesi Elmas E., Sakine T. yönelik hakaretleri sürdürdü. Ağaçları kesilen ve hakarete uğrayan Sakine T. adlı kadın karakola giderek şikayette bulundu. 
ANNE VE OĞLUNA HAPİS İSTENDİ
Gözaltına alınan ve ifadesi başvurulan anne ve oğlu haklarındaki suçlamaları reddetti.  
Soruşturmayı tamamlayan savcı, anne ve oğlu hakkında hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi. Savcı anne ve oğlu hakkında dikili ağaca zarar verme ve hakaret suçlarından her biri hakkında bir yıl 3 aydan 8 yıl 4 aya kadar hapis talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.