“ANNEMİ-BABAMI  TAKİP EDİYORDU”

Trabzon’da iki ailenin mahkemelik olduğu davadan kaynaklı başlayan husumetin sonuda işlenen cinayetin bir hiç uğuna olduğu ortaya çıktı.   

SORGUDA PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Trabzon’un Yomra İlçesi Sancak Mahallesi’nde önceki gün ruhsatsız silahıyla Enes Ş.’yi öldüren Yeter T.’yi yaralayan Yıldıray T., cinayetin ardından, silahıyla birlikte gözaltına alındı.  İki aile arasında eskiye dayalı bir davadan kaynaklı husumet olduğu belirlenirken, cinayet masası dedektifleri tarafından gözaltına alınan Yıldıray T. sorguya alındı. Cinayet silahının dededen kalma olduğunu belirten Yıldıray T., polis sorgusunda yaptığından pişman olduğunu söyledi.

ANNESİNİ VE BABASINI İZLEDİĞİ SANMIŞ

Yıldıray T., “Enes’i annemin ve babamın arkasından gittiğini gördüm. Takip ediyor, diye düşünerek, eve gidip dedemden kalma silahı aldım. Tekrar geri döndüm. Enes bizim evin istikametine doğru yürüyordu. Enes elleri cebinde üzerime geldi. Karşı karşıya geldik.  Ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Silahı çekerek ateş ettim. Yeter’de araya girdi. Yeter ile bir husumetimiz yoktu. Amacım öldürmek değildi. Yaptığımdan pişmanım” dedi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Polis sorgusunun ardından savcılığa çıkarılan Yıldıray T. ifadesi alındıktan sonra tutuklama talebiyle sevk edildiği nöbetçi hakim tarafından ruhsatsız silahla kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada olayda yaralana Yetiş T. kaldırıldığı hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.