Annesini bakana şikayet etti

Koronavirüs salgını nedeniyle farkındalık yaratmak isteyen ve özelliklede yaşlıların evde kalmasını isteyen öğretmen Bülent Mumcu, annesini Sağlık Bakanına tweet atarak şikayet etti

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki Menşure Mumcu isimli kadın, çocuklarının tüm uyarılarına rağmen dışarıya çıkmaktan vazgeçmeyince, eğitimci oğlu öğretmen Bülent Mumcu Sağlık Bakanlığına şikayette bulundu.  Annesini Sağlık Bakanlığına tweet atarak şikayet eden öğretmen Bülent Mumcu, “Annem dışarıya çıkmakta ısrar edince, bende sorumlu bir vatandaş olarak annemi Sayın Sağlık Bakanımıza şikayet ettim. Sayın Bakanın cevabını merakla bekliyorum”  açıklamasında bulundu.

“KENDİSİNİ UYARMAMIZA RAĞMEN DIŞARI ÇIKMAKTA ISRAR EDİYOR”

Öğretmen Mumcu, “Babam 3 hafta önce kalça protez ameliyatı oldu. Evde bakımı gerekli. Bizlerde tabi yardımcı oluyoruz.Fakat annem çalışmayı çok seven bir kadın.Evin önündeki bahçede 5 kedisi var.Evde duramayan bir yapısı var.Bütün uyarılarımıza, medyadaki çağrılara rağmen dışarı çıkıyor.Bizim de kendisini uyarmamıza rağmen dışarı çıkmakta ısrar ediyor.Bugün de soğan dikmek için dışarı çıkınca bende sorumlu bir vatandaş olarak annemi  Sayın Sağlık Bakanımıza şikayet ettim.Sayın Bakanın cevabını merakla bekliyorum.Bütün yaşlı insanlarımıza da çağrım şudur; önce ülkemiz ve insanlık için, sonra biz sevdikleriniz için ‘Evde kal’ ” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
BAKANAkçaabatöğretmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.