ARKADAŞI SIZINCA CEPLERİNİ BOŞALTTI

Trabzon’da birlikte alkol alan T.A. ve S.E. adlı iki arkadaştan biri sızınca diğeri sızan arkadaşının ceplerini boşaltarak kayıplara karıştı. Sabaka karşı uyanan T.A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan S.E. hırsızlık suçlamaları reddederek, “Uyuşturucu almam için bana para verdi” diyerek kendini savundu.

SABAHA KARŞI UYANDI

Trabzon’da bir süredir arkadaş oldukları öğrenilen T.A. ve S.E., sahil kenarına inerek birlikte alkol almaya başladı. Bir süre birlikte alkol alan iki arkadaştan T.A., aldığı alkolün etkisiyle olay yerinde sızdı. Bunu üzerine S.E. arkadaşının cebindeki 250 TL parasını cüzdanı ve telefonunu alarak olay yerinden uzaklaştı. S.E., arkadaşının iki aynı banka kartından 9 bin 250 TL çekti. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında uyanan T.A., cüzdanını ve telefonunun olmadığını fark etti. Bunu üzerine evine dönen T.A., arkadaşını aradı. Arkadaşına ulaşamayan T.A. kredi kartından para çekildiğini öğrendi. Kredi kartlarını iptal eden T.A. soluğu polis merkezinde aldı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Polise başından geçenleri anlatan T.A., arkadaşından şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan S.E. ise hakkındaki suçlamaları reddederek, T.A.’nın kendisine para verdiğini ve uyuşturucu almasını istediğini söyledi. Olayın tanıklarını dinleyen polis ekipleri, hazırladıkları dosyayı savcılığa gönderildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.