ARMAGEDDON/ARZ-I MEVUD

ABD Başkanı Trump yanına Netenyahu’yu da alarak yüzyılın planı denen Evangelist ve Siyonist ittifakının planını açıklıyor. Bu planla İslam dünyasının kalbi Kudüs, Siyonist ve Evangelistlerin ittifakı ile İsrail'e veriliyor. Peki nerede Ümmet diye sormadan da geçemiyor insan.
Condoleezza Rıce Bop’u anlatırken kompak ve mezhepsel şehir devletlerinden bahsediyordu. Bugün bunu Suriye ve Irakta görmeye başlıyoruz. Rahatça yönetebileceğin, kendine yetmeyen şehir devletlerini görüyoruz. Irak’ın üçe bölünme planı adım adım uygulanıyor. Suriye’den üç ayrı devlet çıkarma peşindeler. BOP Kuzey Afrika’dan başlayıp Avrasya’ya uzanıyor. Bundan en çok etkilenecek iki ülke var, İran ve Türkiye. İran hizaya getirildi. Çatlak ses çıkmasın diye ABD/İran yapımı ortak operasyonla Kasım Süleymani etkisiz hale getirildi. Bir katil başka bir katil tarafından ortadan kaldırıldı. 
Ortadoğu’da günümüzde gelişen hiçbir olay tesadüf değildir. BOP’un taşlarının yerine oturtulması için kurgulanan projenin bir parçasıdır. Evangelist ve Siyonist ittifakının bu planına bölgede veya dünyada kim itiraz edebilir? Sadece Türkiye. 
Irak’ta yapılan referandumun sonuçlanmasına Türkiye engel oldu. Doğu Akdenizdeki oldu bittiye, Libya’da oynanan büyük oyuna, Katar’ın işgaline ve Suriye’de terör devletine tek engel Türkiye. Bunun yanında Sevakin adasına konuşlanmakla BOP’a karşı tarihi bir hamle yapmış oluyoruz. Tüm bunlara ne kadar gücümüz yeter oda tartışılır tabi.
Bölgede dayatılan bölünme modelinin finansmanını Suudi Arabistan, Bahreyn ve BAE sağlıyor. Yani çayın taşı ile çayın kuşunu vuruyorlar. 
Görünen o ki bu proje tüm itirazlara rağmen gerçekleşecek gibi. Çünkü bu projeye karşı durabilecek Türkiye dışında bir ülke kalmadı. Bunu önlemek için İsrail Türkiye’yi tehdit sıralamasına aldı. Netenyahuya yakın gazete Hakan Fidan’ı hedefe oturttu. Emperyalistler içteki araçlarını kullanarak Türkiye’yi kısır iç çatışmalara sürükleme peşinde ve bunu da maalesef başarıyorlar.
1947’den itibaren hızla, belli plan dahilinde devam eden ve topraklarının %85’ini kaybeden bir Filistin ve buna karşılık bölgede gittikçe güçlenen Theodor Herzl’in Siyonist İsrail’i.
Planda önerilen, denize çıkışı olmayan, sadece yönetimi olan, iç ve dış güvenliğini İsrail’in sağladığı, hava sahasını İsrail’in koruduğu bir açık hava hapishanesi. Ölümü gösterip sıtmaya razı edilen sözde devletçik. Müslümanların kırmızı çizgisi olan Kudüs yok artık. Karşı duracak güçte yok. Tabii şimdilik.
Evangalist ve Siyonist ittifak ilk adımı İsrail devletini kurmakla attılar. İkinci adım Kudüs merkezli Yahudi Devletidir. Bu planla ikinci adım tamamlanmış olacak. Nihai adım tüm Ortadoğu’yu içine alan Büyük İsrail devletidir. Evangalist tarikatı Mesih’i dünyaya getirmek için dünyayı kıyamete zorlarken, Müslümanlar Mehdiyi bekleye dursun. İsrail ve Evangelistler Armegedon savaşının adımlarını örüyor. Artık kafanı tabletten, sosyal medyadan kaldır ve çevrende gelişen olaylara bak ey Müslüman.
1,7 milyar Müslüman var deniyor. Peki gerçekten var mı? İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Birliği gerçekte var mı? Bu sorulara evet cevabı verebilecek kaç kişi var içimizde. Emperyalistlerin içteki ajanları yüzünden, adamlar uzun metrajlı planlar yapıp sahneye koyarlarken, bizler kısa metrajlı oyunların figüranı olmaya aday bile olamıyoruz.
Mekke Allah'ın haremidir, Medine Resulullah'ın haremidir, Kudüs mü'minlerin haremidir. Kudüs müslümanların namus ve şerefi, ilk kıblegahıdır. Eninde sonunda Kudüste, Mekke’de özgürleşecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk birinci 4 yıl önce

O kadar müslüman var, demwkki msluman olmak değil Türk olmak lazım, ummetci liderle bu işler olmaz