BABA KATİLİ BERAAT ETTİ!

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesi 2 Ekim 2017 tarihinde sabaha karşı evinin önünde kanlar içerisinde bulunan Dursun B.’nin oğlu tarafından öldürüldüğü belirlendi. Yapılan soruşturma sonucunda cinayeti işlediği gerekçesiyle Ferdi B. tutuklandı. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkan Ferdi B., babasının alkol ve uyuşturucu kullandığını ve annesini sık sık dövdüğünü söyledi.

BABAM BENİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Babasının dövdüğü annesinin belini kardeşini burnunu kırdığını belirten Ferdi B., annesinin kendisini bu nedenle anneanneme verdiğini söyledi. Hafta sonraları eve geldiğini belirten Ferdi B., olay günü yaşananları anlattı:

Sabah saat 05.00 sıralarında eve alkollü gelen babam, annemi dövüyordu. Boğazını sıkmaya başladı. Annem nefes alamıyordu.. Yapma baba diye yalvardım. Elinde bıçak annemin başı üzerinde sallıyordu. Beni de öldürmekle tehdit etti. Bende mutfaktan ekmek bıçağını aldım. ‘Gel bakalım kim kimi öldürecek’ dedi. Elimde bıçakla kaçmaya başladım.  Kaçaçacak yerim kalmayınca bıçağı kendimi çektim. Korktum Bu sırada babam yanıma geldi. Sarhoş olduğu için boğuştuk. Bıçağın göğsüne saplandığını gördüm. Yardım çağırdım. Amacım babamı öldürmek değildi” dedi. Tanıkları dinleyen mahkeme, anne T.Ö.’nün ifadesini aldı. T.Ö., ise eşinin kendisini sık sık dövdüğünü ve kırılmadık kemik bırakmadığını söyledi.

MAHKEME EVLADI SUÇSUZ BULDU

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi,  alkol aldığı ve uyuşturucu kullandığı belirlenen baba Dursun B.’yi öldürmekten yargılanan Ferdi B., kendisine ve annesine yönelmiş saldırıyı defetmek zorunluluğu ile meşru müdafaa kapsamında adam öldürmek suçunu işlediği gerekçesiyle beraatine karar verdi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonBabaKatil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.