Baba silahı verdi, oğlu anneyi vurdu 

Araç güvenlik kamerası çekti, baba ve oğul tutuklandı 

Trabzon’da boşandığı eski eşine nafaka ödemediği için hakkında icra işlemleri başlatılan Mustafa K., 16 yaşındaki oğlu B.K.’ya ruhsatsız silah vererek, eski eşini vurmasını istedi. Babasından silahı alarak annesinin evine giden hayırsız evlat B.K., annesine 8 el ateş etti. Anne yaşam mücadelesi verirken, baba azmettirmekten ve oğul ise öldürmeye teşebbüsten tutuklandı. 
DAVAYI GERİ ÇEKMEYİNCE SİLAHI ÇEKTİ 
Trabzon’un Vakfıkebir İlçesi Deregözü Mahallesinde Arzu H.’nin yaşadığı evin kapısı çaldı. Oğlunun geldiğini gören anne, kapıyı açarak oğlu B.K.’yı eve davet etti. Eve giren B.K. annesinden babasına yönelik açtığı davayı geri çekmesini istedi. Bunun üzerine anne ve oğlu arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma üzerine belinden silahını çıkaran B.K. annesine 8 el ateş etti. Arzu H. kanlar içerisinde kalırken, B.K. ise evden çıkarak, taksi şoförü olan babasını telefonla aradı. ‘Vurdum baba’ sözleri üzerine, Mustafa K., ‘Tamam’ cevabını verdi.  
OĞLUNU TAKSİYE ALIP KÖYE GÖTÜRDÜ 
Oğlu B.K.’yı yolda taksisine alan baba Mustafa K. oğlunu Deregözü köyündeki evine bırakarak, şehre geri dönmek istedi. Bu sırada baba, yol kesen ilçe jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Jandarmada sorgulanan babanın ardından oğlu B.K. ise kısa sürede saklandığı köy evinde gözaltına alındı. Silahı bulan jandarma ekipleri, baba oğlunun ifadesi aldı. Mustafa K.’nın boşandığı eşine nafaka ödemediği ve 19 bin TL borcu olduğu ortaya çıktı. 
ARAÇ KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ 
Mustafa K., 16 yaşındaki oğlu B.K.’ya tabanca vererek, annesini vurması için azmettirdiği iddia edildi. Baba M.K., azmettirmekten, B.K. ise çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı. Cinayetten önce babanın oğluna tabanca verdiği kamera görüntülerinde ortaya çıktı. 6 kurşun yarası alan annenin tedavisinin KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde sürdüğü öğrenildi. Bu arada Mustafa K. sosyal medya hesabı üzerinden 21 Ocak tarihinde ‘Adalet herkesi lazım mı bilmem, Kahpeliğe mermi şart olmuş’ ve 14 Şubat tarihinde, ‘Sana bugünün anısına güzel bir sürprizim olacak, bekle gör’ yazdığı ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.