BANTTA BEBEK VAR!

Kulaktan kulağa dolaşan dedikodu jandarmayı harekete geçirdi

Araklı’daki çöp tesisinde bulunan ayrıştırma bandı üzerinde bebek görüldü dedikodusu kulaktan kulağa yayılınca,  jandarma harekete geçti.

BEBEĞİ BANTTA KİM GÖRDÜ?

Trabzon’un Araklı İlçesi’nde Taşönü Katı Atık Entegre ve Bertaraf Tesisi’ndeki bant üzerinde bebek vardı şeklinde çalışanların dedikodusu ilçede kulaktan kulağa yayıldı. Sonunda yapılan dedikodular ilçe jandarmaya ulaştı. Yaşandığı ileri sürülen olay Araklı Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirildi. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde ilçe jandarma komutanlığına bağlı ekipler, tesislere giderek ayrıştırma bantları üzerinde inceleme yaptı. Yeni doğmuş bebeği bant üzerinde kimin gördüğünü araştıran jandarma, yetkililerle ve bazı çalışanlarla da birer görüşme yaptı.

YENİ DOĞANLARI ARAŞTIRIYORLAR

Taşönü Katı Atık Entegre ve Bertaraf Tesisi’ne çöplerin Trabzon’un tamamı ve Rize’nin merkezi ile batı ilçelerinden geldiğini tespit eden jandarma, her iki ilde yeni doğumları araştırmaya başladı. Yeni doğmuş bebeğin çöpe atılma ihtimali üzerinde duran jandarma ekipleri, ayrıştırma noktasında da kan izi olup olmadığını araştırdığı ve işyerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ayrıca kazıların yapıldığı bölgede bebek cesedi arandığı ileri sürüldü. Araklı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bantta görülen bebeğin cinsiyetinin fark edilemediği öğrenildi.  Olayla ilgil soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.