"BARO CHP'NİN ARKA BAHÇESİ"

Baro Açık Biçimde CHP Propagandası Yapıyor’
AK PARTİ Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora, Trabzon Barosu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılan oy sayımı işlemi bitmeden devreye girmesini sert sözlerle eleştirdi. Baro Başkanı Av. Sibel Suiçmez’in açık bir şekilde CHP’nin propagandasını yaptığı belirten Cora, Baro’nun CHP’nin arka bahçesine döndüğünü söyledi.

‘Baro Siyasete Meydan Okuyamaz’
CORA “İstanbul’da süreç tamamen hukuki bir şekilde işlerken, henüz kazanan net bir şekilde ortaya çıkmamışken Trabzon Baro Başkanının gidip de siyasi bir eyleme katılması ve buradan henüz mazbatasını almayan bir adayın yanında bir başka siyasi partiye meydan okuması, mesaj vermesi kabul edilemez.” dedi.

Bu Yapılan Baro Başkanlığı Değildir
TRABZON Barosu’nun geçmişte de aynı hataları yaptığını kaydeden Milletvekili Cora, “Sandıklarda kendi haddi olmayan, valinin yapması gerekenleri kendi uhdesinde görüp sandıklarda müşahitler belirlemeye çalışmıştır. Seçim güvenliğini vali sağlar. Baro mu sağlayacak?” diye sordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.