BAŞKAN KİMİ TERCİH EDECEK?

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Daire Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı aylardır merakla bekleniyor. Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu çok sayıda ismi hafızasından geçirdi. Belediye koridorlarında son dönemde Başkan Zorluoğlu’nun görüştüğü iki isim kulaktan kulağa dolaşıyor. Bu isimlerden biri Selahattin Aydınlı diğeri ise Tekin Atay olduğunu öğrenildi. Bir süre önce TRT çalışanı Selahattin Aydınlı’nın bürokrat ziyaretlerini sizlere bu köşeden duyurmuştuk. Aydınlı bir yandan ‘istemiyorum’ derken diğer yandan Başkan Zorluoğlu ile görüşmüş. Basın geçmişi fazla olmayan yerel gazete ve yerel basın haberciliğinden gelmeyen Aydınlı’nın, yerel gazete ve internet siteleriyle irtibat kurabilecek, yapıya sahip olmadığını hatırlatmak isteriz. Gelelim Tekin Atay’a… Gazeteci doğruları yazmakla önce vicdanına karşı mükelleftir. Tekin Atay Trabzon basınının en önemli gazetelerinde çalışmış, Türkiye’nin en büyük ödüllerine layık görülmüş, vizyonu olan dürüst bir gazetecidir. Yerel ve ulusal gazeteciliği bilen, gazeteciliğinin hakkını veren bir isimdir. Meslektaşlarının sorunlarını yaşayan, zorlu süreçte başkana yol arkadaşı olacak, önemli bir eksiği dolduracak, doğru yönlendirecek, yerel ve ulusal basınla irtibat kurabilecek, derdini anlatabilecek yapıya ve kapasiteye sahiptir. Sadece yeri geldiği için kayıt düştük. Takdir elbette başkanın.

 

Anahtar Kelimeler:
BaşkanBasınTekinTakdir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kamil anahar 4 yıl önce

hayırlı olsun. ikisi de güzel insandır

Avatar
Sebahattin 4 yıl önce

yerel gazete dünyadan bir haber olduğunuz yazınızdan belli oluyor taraf olmak bu olsa gerek birini kötülerken diğerini yüceltmek.