BIÇAKLAYAN SEVGİLİYİ DURUŞMADA AFFETTİ

Trabzon’da kendisini bıçaklayan sevgilisini duruşmada  affetti, mahkemenin verdiği beraat kararı üzerine genç kız sevgilisine sarıldı ve gözyaşı döktü.  
SEVGİLİSİ GİBİ İFADE VERDİ
Trabzon’un Bostancı Mahallesi’nde 3 Haziran 2018 tarihinde sevgilisi Ünal K. tarafından bıçaklandığı iddia edilen Betül B., kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Sevgilisiyle tartıştığı ve bıçakladığı iddia edilen KTÜ Ekonometri Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Ünal K. yaşanan bu olaydan bir gün sonra gözaltına alındı. Sevgilisinin yastık almak için dolabın rafına bastığını ve düşerek sehpa üzerinde bulunan pasta ve bıçağı yerde düşürdüğünü bu sırada bıçağın sevgilisine saplandığını söyledi. Yaralanan genç kız olayın sevgilisi gibi anlattığı şekilde olduğunu söyledi.
SAVCI İFADELERE İNANMADI
Yere düşen bıçağın genç kızın sal kol altına saplanarak üç santim bir kesi oluşturmasının mümkün olmadığını belirten savcı, anlatılanların hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirterek, Ünal K. hakkında Betül B.’ye yönelik basit tıbbı müdahale ile giderilemeyecek şekilde yarama suçundan dava açılmasına karar verdi. Savcı hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Ünal K. hakkında 5 yıldan az olmamak üzere hapisle cezalandırılmasını talep edildi.
BERAAT GÖZYAŞLARI DÖKTÜ
Trabzon 1.Asliye Ceza Mahkemesi, yaralama iddiasıyla yargılanan sanık Ünal K. suçlamaları reddetti. Betül B. ise sevgilisinden şikayetçi olmadığını söyledi. Bunun üzerine mahkeme, sanık hakkında beraat kararı verdi. Mahkemenin verdiği bu kararı mutlulukla karşılayan ve duruşma salonundan çıkan Betül K., sevgilisi Ünal K.’ya sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Adliye koridorlarında genç kızı, teselli etmek yine sevgilisini bıçakladığı iddia edilen Ünal K.’ya düştü. İki sevgili adliyeden gözyaşları arasında kol kola güle oynaya ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.